5 5 0 8 8 Sensodyne Sensitivity and Gum dengan formula dwi-tindakannya membina lapisan teguh yang melindungi bahagian gigi, mengelakkannya menjadi terlalu sensitif dan berkesan menyingkirkan bacteria plak penyebab gusi bengkak, nafas berbau dan masalah gusi yang lain.
  • 5.0 Daripada
  • 8 Ulasan

Ulasan

08/11/2019
Terbaik
Sy dh start rasa ngilu bila minum ais. Dgn review dr orang ramai mrmbuatkan sy ingin mencuba produk ini.. Bila mncuba sy dapati sy dah xrasa ngilu bila minum ais. Mmg berpuas hati walaupun baru pakai beberapa hari..
06/11/2019
Sgt memuaskan
Sy dan suami telah mencubanya.Dan ia sgt memuaskan.sebelum ni suami mengalami gigi berlubang.setelah menggunakan hampir sebulan ternyata tiada lg sakit gigi terutamanya semasa mengunyah
05/11/2019
No more pain
When I’m using this particular toothpaste, I can eat ice cream without feeling the pain. This tooth paste also mild in flavours which not overwhelming minty taste.
05/11/2019
Sensitive Gum
This is my husband favourite toothpaste, and mine too
03/11/2019
Bagus
Gigi saya dan suami tidak berdarah lagi ketika memberus, kalau ubat gigi lain, memang berdarah. Highly recommended
02/11/2019
Bagus untuk Gigi ngilu
Amat Bagus,sangat membantu mengurangkan Dan menghilangkan rasa ngilu
01/11/2019
rasa segar
gigi saya jenis sensitif dan cepat rasa ngiru. selepas menggunakan ubat gigi sensodyne saya tidak lagi rasa ngiru pada gigi saya.
01/11/2019
Suit my sensitive teeth
Me and my husband got a very sensitive teeth. We just buy this product last October and it works. I can eat any sweets and drink cold water without any problem. As a sensodyne loyal customer. We are very satisfied with this new product by sensodyne.

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama