SilkyGirl Eye Opener Waterproof Mascara

4.2 5 0 60 60 Maskara baharu bebas paraben serta kalis air dan kalis comot ini mempunyai berus silikon untuk kawalan yang lebih baik, sekaligus membolehkan ianya mudah disapu. Bulu mata menjadi lebih tebal, panjang dan melentik dengan dua lapisan maskara. Ia juga mengandungi Vitamin E untuk melembapkan bulu mata.
SilkyGirl Eye Opener Waterproof Mascara

Ulasan

18/04/2021
Not bad
Not bad. My friend like it but personally I don't because it took to long to dry. One thing that I like is the wand.
25/02/2021
Sexy eye
Make your eyebrow volume up and stay as well. Easy apply and easy to removing
07/12/2020
Mascara harian saya kini
Ini merupakan mascara harian saya! Sangat mudah untuk dipakai dan dicuci. Tidak menghitamkan bawah mata. Harga juga sangat mampu milik! Semua orang boleh dapat bulu mata yang lentik dengan mascara ini.
06/11/2020
Perfect finishing ❤️
For me, local drug seperti brand silkygirl ni tidak boleh dipandang rendah kerana product2 mereka ini berkualiti dan Im falling in love with this mascara👍🏻 bila tgh fill in bulu mata dgn mascara ni, ia mengisi ruang2 di bulu mata dan memberi effect mata besar 😻 mudah di cuci dan sangat mudah utk digunakan❤️
17/10/2020
Cantik
Lepas pakai mascara ni, bulu mata nampak lebat dan panjang. Memang kalis air tapi mudah nak cuci. Takkan tinggalkan kesan gelap bawah mata kalau cuci. Harga pun sangat berpatutan.
14/09/2020
Best mascara
Actually the old one lagi okay compare dengan yang baru ni. Still ada beza kalau pakai cumanya mesti 3-4 tarik baru nampak bulu mata tu cantik. Compare dengan yang dulu sekali dua berus dah nampak hasil dah
30/05/2020
Best
Best sgt pakai mascara ni.Mudah nak cuci.Harga pun murah dan berkualiti.Suka sgt.
29/05/2020
Good product
I like the packaging because its not too big and heavy. The wand is okay. It is very easy to apply. However even though it said waterproof on the packaging, I still get some of the mascara on my undereye.
06/09/2019
My holy grail!
Best sangat. Dah pakai setahun. Walaupun ada mascara lain tapi yg ni wajib ada! Waterproof tapi senang nak bersihkan tak perlu guna makeup cleanser pun. Guna air saja pun dah boleh bersih.
15/04/2019
so so
mascara silky girl eye opener ni klu utk santai pefi ofis bg sy ok. tp klu utk makeup long lasting xsesuai.sbb bila pakai selalu comot. susah nk tanggalkn kesannya. kena bsh dgn oil cleanser dahulu.apa pun hrganya murah sesuai dgn kualitinya.. ia mampu dimiliki
03/04/2019
sesuai untuk makeup beginner
produk yang sesuai untuk beginner. murah tapi agak berbaloi.
24/03/2019
Senang
Senang digunakan untuk bawah mata dan tidak cepat comot
18/03/2019
Silky girl maskara
Bagus untuk kegunaan bulu mata pendek dan bulu mata bawah... Kekurangan hanya ianya lambat kering..
12/03/2019
cheap but nice
cheap product but nice quality. not easily smudge and easy to apply. really can make your eyelash longer
21/02/2019
SilkyGirl Eye Opener Waterproof Mascara
mascara silkygirl tidak menjadikan bawah mata kita hitam dan mudah digunapakai.

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama