4.8 5 0 58 58 Softlan Divine Pleasures melindungi pakaian anda dengan melapisi fabrik dan meninggalkan cucian anda lebih lembut, segar, mudah diseterika, bebas statik dan lebih selesa dipakai. Anda akan berasa hebat sepanjang hari dengan aroma yang menarik ini!
  • 4.8 Daripada
  • 58 Ulasan

Ulasan

14/10/2019
Sangat wangi dan segar.
Pewangi/ pelembut yg menetapi citarasa pelanggan. Sgt memuaskan hati kerana dgn sekali penggunaan wangian tersebut sdh ada pada baju tidak perlu diletak banyak kali utk wangian yang lebib harum.
11/10/2019
superb and nice to use
nice to use. suit for all. can use for more then one month
10/10/2019
Wangi sampai ke malam..
Memang drpd zaman asrama x boleh tinggal soflan.. kalau dah pakai soflan memang tak pakai perfume pun takper. masa jemur baju pun bau dah semerbak wangi. Korang kena tried lagi2 untuk yg selalu buat kerja luar dan berpeluh and utk ladies yg berhijab, korang tak nak bau kepam menghantui korang kan. so guna ni masa cuci shawl or tudung korang, at least wangi from the outside.
09/10/2019
Softlan Divine Pleasures
PELEMBUT FABRIK SOFTLAN ADALAH SATU PRODUK YANG AMAT SAYA SUKA KERANA WANGIAN SOFTLAN TERSEBUT DALAM MENGEKALKAN PADA BAJU SAYA SEPANJANG HARI. WANGIAN YANG SANGAT WANGI DAN TAHAN LAMA MEMBUATKAN SAYA JATUH HATI.
08/10/2019
wangi sepanjang hari
bau yang sangat wangi, lembut, memukau dan menyenangkan, wangian yang mewah dan tahan lebih lama dapat meningkatkan keyakinan diri sepanjang hari....selalu menjadi pilihan utama keperluan rumah saya..
07/10/2019
Wangiiiii
Kerja kerja harian saya jadi mudah..sebab wangian dr soflan ni sungguh wangi..bukan hanya pd baju malahan wangian bau 1 rumah ketika basuh baju..tq
04/10/2019
Good
Produk yang bagus..bau yang harum..saya sangat suka..juga membantu menghilang kan bau hapak ketika saya menjemur pakaian saya di dalam rumah..baju tetap kekal harum...
04/10/2019
Softlan terbaik
Memang suka guna Softlan ni. Guna sikit pun dah wangi. Baju pun senang nak gosok. Memang disarankan guna Softlan ni. Terbaik.
03/10/2019
Love the smell
I’m so in love with the long lasting smell, and for sure it helps a lot to keeps my laundry smooth and have a great smell too!
02/10/2019
Wangi satu rumah!
Kalah perfume gaiss.. Very the love💕💕💕 Pakai je tak payah pakai perfume dah, wangi dah baju. Bukan baju jer, buat wangi bedsheet, langsir, kusyen apa semua lah! Aman dunia dengan wangi-wanginye nih. Love love love!!
01/10/2019
wangi
kain jadi lembut dan yang penting wangi dia x hilang walaupon da 2 3harii
24/09/2019
Softlan Devine Pleasure
Saya sngat suka dgn haruman Softlan Devine Pleasure ni😍😍😍 lembut jer bau dia dan tahan lama...mlmbutkn kain...baju skolah ank sy senang nak sterika ank pun lasak bila blik skolah haruman kekal ada...very recomended👍👍👍
21/09/2019
soflan
soflan yang sangat lembut wangian nya dah juga senang d gosok pada kain..kain senang d gosok bila guna soflan ni..saya suka mak saya pun suka
19/09/2019
haruman yang menyegarkan
saya suka sangat dengan wangian yang lembut. lembut dikain dan mudah digosok. terima kasih softlan.
19/09/2019
softlan yg paling best ever in the world
saya sudah mencubanya, anda bila lagi ..... sgt wangi dan bisa buat pakaian menjadi lembut dan meninggalkan aroma yang sangat-sangat enak dan wangi .sgt meyakinkan si pemakainya.. jom lah cuba produk yg baik ni.. selamat mencuba kengkawan!!!!

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama