4.7 5 0 27 27 Serlahkan keceriaan hari anda dengan semburan wajah St. Ives yang menyegarkan. Ia diperbuat daripada haruman yang dicipta eksklusif untuk menyerlahkan semangat anda. Hanya semburkan YAAAS pada wajah anda untuk rangsangan mood yang ceria dengan haruman buah anggur, pic dan oren. Kini anda boleh tampil segar berseri dengan mood yang menceriakan!
St. Ives Face Mists
  • 4.7 Daripada
  • 27 Ulasan

Ulasan

03/01/2021
Menyegarkan dan melembapkan
Face mist ST ives terbukti berkesan dalam merawat kulit kering saya. Saya sukakan aroma baunya yang menyegarkan dan daripada bauan buah-buahan dan lavender. Kulit saya juga lebih bersinar dan lembap. botolnya juga kecil dan lurus, mudah dibawa di dalam beg tangan.
29/12/2020
Melembapkan kulit
Sebelum ini kulit saya kering sangat! Selepas menggunakan produk ini kulit saya menjadi lembap dan lebih baik dari sebelum ini . Terima kasih kerana membantu saya dalam masalah kulit yang saya hadapi!
27/12/2020
St ives mist
This mist really good and suitable for my dry skin. Help to moist my skin right after i spray it.
18/12/2020
Moist skin and nice scent
Best product .just spray and your skin will look moist and have great scent too
14/11/2020
Hydrating my face skin
It hydrated my face and help my skin moisture with 24hrs in air conditioning.. It smells like sweets..
13/11/2020
Love it!! Smells so good
Love it!! Smells so good, very hydrating, didn’t break my skin-out. Love it as a setting spray for my makeup too!
12/11/2020
the best mist ever
the mist make ur skin moist for a day long..recommended for dry skin
07/11/2020
Segar
Kulit berasa ringan dan segar setelah beberapa minggu guna 💕
06/11/2020
Worth the price
Very soothing on skin and very fruity scent!! Love it so much
06/11/2020
Sangat wangi!!
Bau fruity yang wangi dan sudah tentu akan naikkan mood seharian anda. Kulit kering seharian dalam aircond pun boleh settle dengan spray je st ives ni.
03/11/2020
Bagus
Produk St Ives ini sesuai dengan kulit saya yang bermasalah. Ia nya mengandungi bahan-bahan semulajadi yang lembut dan selamat pada kulit.
27/12/2020
Nk cuba produk ni.nk bagi dekat anak perempuan saya yang suka sangat pakai produk macam ni.terima kasih
08/12/2020
saya sangat suka bahan yang digunakan dalam produk ni!!!!!!!!saya nak cubaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
02/12/2020
undefined
Sy sukakanya, harum Dan segar sepanjang hari. Kulit Muka juga kekal berseri dengan semburannya.
02/12/2020
Now i just use face wash .. i never try their hydration.

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama