4.5 5 0 36 36 Baharu! Sunsilk Collagen Filler Damage Rescue. Kembalikan keserian rambut anda yang rosak dan serlahkan rambut yang sihat menawan penuh kesegaran.
SUNSILK Super Conditioner Damage Rescue
  • 4.5 Daripada
  • 36 Ulasan

Ulasan

31/12/2020
RAMBUT AKAN JADI LEMBUT
Ni srs talk,mmg best!sbb dia x mcm conditionar yg lain tau.kalau yg lain selalunya lps basuh rambut akn rasa kesat2 tapi kalau yg sunsilk ni rambut mmg akn jadi lembut.u should purchase it!mmg x rugi ahh
23/12/2020
The affordable Hair Conditioner
Ones try it the best of it is the smell. Its has great smell. The packaging are attractive. Its perform well as for conditioning my hair. But,its cannot maintain my frizzy hair. The price are super affordable.
23/12/2020
GOOD
我对这款conditioner印象深刻。 价格不但便宜,使用后的头发真的变得非常光滑,我也很喜欢它的味道.
24/11/2020
Awesome product ever
I really impressed with this conditioner.. it makes my hair become more healthy, soft, shine and smells good.. before this i have a lots of hair problems such as hair loss and tangled hair, but now all of this problem solved.. thank you..
17/10/2020
It works
My hair become smooth and silky. Less damage hair and less hair fall. The smell also good.
14/08/2020
fav conditioner
so good for my hair and bau dia wangi and mudah dibawa kemana mana why i rse mcm ni sbb rmbut i wangi lembut lps i apply and apa yang i suka dia buat rmbut i wangi and lembut dan dan tidak ygur also my roomatte pun try i punya then beli jugak🥰
22/06/2020
Rambut kering kembali lembut
Dah mencuba nya selama sebulan, better than conditioner jenama lain yang terdapat di supermarket.
09/06/2020
Superb conditioner
Conditioner yg mesra poket tapi result mengagumkan. Lepas bilas tu rambut jadi lembut je. Bau pon okay. Just nice. Tak terlalu menyengat hidung. Sangat recommend untuk orang yang rambut kering.
30/05/2020
Good
Love the smell. Works the same as the previous version. Leaves my hair feeling soft and manageable.  
20/05/2020
One of the best conditioner
Rambut jenis kering and mengerbang sangat digalakan untuk try product ni. Rambut rasa lembut, lebih teratur dan wangi! Best, i love it! 🥰
14/05/2020
Rambut lebih lembut menawan
Produk rambut ini memberikan helaian rambut yang sangat lembut, terurus dan menyerlahkan lagi daya penarik si pemakai.. Selain bau nya yang sangat wangi.. Saya kongsi kan kelebihannya kepada ahli keluarga dan rakan-rakan.. 😍😍
02/05/2020
Sunsilk biotin conditioner
It helps to improve my hair condition.no more dry and frizzy hair.My hair become softer and more manageable too.
29/04/2020
BAU WANGI
Love the smell. Works the same as the previous version. Leaves my hair feeling soft and manageable.
26/04/2020
Great smell!
Love the smell. Works the same as the previous version. Leaves my hair feeling soft and manageable.
31/03/2020
Good product
Very easy to use and it smells super nice. Only put it at your hair ends and then rinse it off. It leaves my hair feeling soft and smooth. It does gives a shiny effect to my hair. Super affordable!

Galeri Penguji

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama