SUNSILK Super Conditioner Damage Rescue

4.5 5 0 39 39 Baharu! Sunsilk Collagen Filler Damage Rescue. Kembalikan keserian rambut anda yang rosak dan serlahkan rambut yang sihat menawan penuh kesegaran.
SUNSILK Super Conditioner Damage Rescue

Ulasan

11/09/2021
Soft
My hair became soft and long last. Love the smell. The smell long last up to 72 hours.
05/08/2021
Scent so good !
Sunsilk SUper conditioner is a good hair conditioner as it made of natural ingredients, it revitalised my damaged hair and bring it to its healthier state. the scents is so nice and lasting.
08/07/2021
Affordable conditioner
This conditioner is affordable and works pretty well for my dry and damaged hair. It is able to moisturize my hair after use and does not need a lot of products as it is thick but able to spreads well to nourish the hair. As for the fragrance, I will not say I don't like it nor I like it.
11/05/2021
Average conditioner
I didn't really see any difference in my hair after using this product. My ends actually felt a little rougher than usual after using this conditioner. Product smells great though.
31/12/2020
RAMBUT AKAN JADI LEMBUT
Ni srs talk,mmg best!sbb dia x mcm conditionar yg lain tau.kalau yg lain selalunya lps basuh rambut akn rasa kesat2 tapi kalau yg sunsilk ni rambut mmg akn jadi lembut.u should purchase it!mmg x rugi ahh
23/12/2020
The affordable Hair Conditioner
Ones try it the best of it is the smell. Its has great smell. The packaging are attractive. Its perform well as for conditioning my hair. But,its cannot maintain my frizzy hair. The price are super affordable.
23/12/2020
GOOD
我对这款conditioner印象深刻。 价格不但便宜,使用后的头发真的变得非常光滑,我也很喜欢它的味道.
24/11/2020
Awesome product ever
I really impressed with this conditioner.. it makes my hair become more healthy, soft, shine and smells good.. before this i have a lots of hair problems such as hair loss and tangled hair, but now all of this problem solved.. thank you..
17/10/2020
It works
My hair become smooth and silky. Less damage hair and less hair fall. The smell also good.
14/08/2020
fav conditioner
so good for my hair and bau dia wangi and mudah dibawa kemana mana why i rse mcm ni sbb rmbut i wangi lembut lps i apply and apa yang i suka dia buat rmbut i wangi and lembut dan dan tidak ygur also my roomatte pun try i punya then beli jugak🥰
22/06/2020
Rambut kering kembali lembut
Dah mencuba nya selama sebulan, better than conditioner jenama lain yang terdapat di supermarket.
09/06/2020
Superb conditioner
Conditioner yg mesra poket tapi result mengagumkan. Lepas bilas tu rambut jadi lembut je. Bau pon okay. Just nice. Tak terlalu menyengat hidung. Sangat recommend untuk orang yang rambut kering.
30/05/2020
Good
Love the smell. Works the same as the previous version. Leaves my hair feeling soft and manageable.  
20/05/2020
One of the best conditioner
Rambut jenis kering and mengerbang sangat digalakan untuk try product ni. Rambut rasa lembut, lebih teratur dan wangi! Best, i love it! 🥰
14/05/2020
Rambut lebih lembut menawan
Produk rambut ini memberikan helaian rambut yang sangat lembut, terurus dan menyerlahkan lagi daya penarik si pemakai.. Selain bau nya yang sangat wangi.. Saya kongsi kan kelebihannya kepada ahli keluarga dan rakan-rakan.. 😍😍

Galeri Penguji

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama