4.5 5 0 15 15 Jadikan Syampu dan Perapi Heads and Shoulders Supreme Moroccan Argan Oil sebagai rejim syampu pilihan anda untuk rambut anda. Dirumus khas dengan pati Minyak Argan yang sangat berkhasiat, agar rambut anda tampil anggun penuh kelembutan, terhidrat dan tiada kelemumur.
Syampu dan Perapi Heads and Shoulders Supreme Moroccan Argan Oil
  • 4.5 Daripada
  • 15 Ulasan

Ulasan

24/10/2019
Kegatalan kulit kepala tiada lagi
Syampoo ini salah satu produk kegemaran saya sekeluarga. Masalah kegatalan kulit kepala berkurangan dan membantu saya menjalani aktiviti harian dengan lebih selesa
28/03/2019
Berkesan
Sesuai untuk rambut kering saya. Boleh digunakan sebagai syampoo harian.
18/02/2019
Saya nak produk nie, sebab syampu ni kegemaran saya
Syampu ini sangat membantu saya dan suami dalam menyelesaikan masalah rambut kelemumur, berminyak dan menyegarkan kulit kepala saya.. Dan yang paling istimewa syampu nie kalau saya dan suami sakit kepala mesti pakai syampu nie, sebab syampu ni membantu keluar kan angin di dalam kepala
14/02/2019
Produk yang terbaik
Antara barang penting yang perlu ada kerana dapat mengurangkan kelemumur pada kulit kepala saya
12/02/2019
KULIT TERASA DINGIN DAN TIDAK GATAL LAGI
saya mempunyai masalah gatal pada rambut, tapi apabila menggunakan heads shoulders ini, sleeps cuci pepala terasa dingin dan tidal gatal lagi.
11/02/2019
Kelemumur
Saya mengalami tahap kelumumur yg serius..pelbagai jenama telah saya gunakan.seorang rakan memperkenalkan jenama produk ini dan saya sangat gembira bila masalah kelumumur saya dah berjaya di atasi.sampai sekarang saya hanya menggunakan produk ini kerana saya amat yakin akan kualiti dan keberkesanannya.
16/01/2019
terbaik
Syampu dan Perapi Heads and Shoulders Supreme Moroccan Argan Oil sangat wangi dan dapat membantu merawat kulit kepala anda.
14/01/2019
Good product
Sejak menggunakan shampoo ini , rambut saya kelihatan lembut & bersinar .. good for those who has dandruf problem ..
18/12/2018
Kebaikan argan oil
Sangat wangi dan tetasa lembut seolah2 baru buat treatment kat saloon...kebaikan Argan oil membuatkan kulit kepala segar, kurang keguguran rambut dan tiada lagi kelemumur
14/12/2018
Kelemumur hilang
Saya ada mengalami masalah kulit kelemumur. So kakak ipar suggest guna produk heads & shoulders. So far guna alhamdulilah kulit kelemumur hilang & masalah kulit kepala gatal semakin pulih.
30/11/2018
Rambut lembut dan tiada kelulumur
Syampu dan Perapi Heads and Shoulders Supreme Moroccan Argan Oil sangat wangi dan menjadikan rambut saya sangat lembut dan tiada kelemumur. Argan Oil juga merawat rambut saya dari akar supaya lebih sihat.
27/11/2018
Dingin dan menyegarkan
Kulit kepala saya terasa dingin dan segar apabila menggunakan syampu ini.. Kelemumur juga berkurangan dan gatal2 kepala saya terus hilang
19/11/2018
bau harum dan rambut lembut
selepas menggunakan Syampu dan Perapi Heads and Shoulders Supreme Moroccan Argan Oil, rambut jadi lebih lembut. baunya pun harum dan tahan lama untuk wanita bertudung sesuai. harga juga berpatutan.
16/11/2018
Head and shoulder
Kulit kepala rasa segar. Rambut wangi. Namun rambut tidak begitu lembut. Agak sedikit keras. Tapi masalah Kelemumur dpt di hilang kan.
10/11/2018
Best sangat
Saya ada masalah keguguran san kelemumur rambut sebelom ni . Pernah mencuba beberapa produk sebelun ni tp hasil kurang memuaskan . Selepas mencuba produk head & shoulder masalah rambut sy berkurangan . Tq h&d

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama