The Body Shop Edelweiss Daily Serum Concentrate

The Body Shop Edelweiss Daily Serum Concentrate

4.5 daripada 7 ulasan
mengesyorkan
Diperbuat daripada 99% bahan semula jadi, anda hanya memerlukan beberapa titis Edelweiss Daily Serum Concentrate yang baharu ini untuk menjadikan kulit anda kelihatan lebih licin, segar, sihat*, dan gebu dengan kesan penghidratan selama 24 jam.

*Kulit kelihatan gebu dan lembap, dengan permukaan yang licin. Kulit kelihatan kembali bertenaga dan segar.
Ulasan
Beli sekarang
R
Roza

2 Ulasan

Taman Keramat • 26/5/2025
berbaloi menggunakannya

sangat mudah digunakan tidak melekit atau berminyak. kesan dapat dilihat selepas seminggu penggunaan kulit nampak lebih segar dan tidak kusam.

Safira
Safira

286 Ulasan

Seremban • 14/4/2025
serum magic

the bodyshop edelweiss daily serum concentrate ni best sgt guna. tidak melekit. cepat meresap ke dlm kulit.sekli cuba pasti jatuh cinta. saya amat mengesyorkn kepada semua untuk cuba serum ini.

Noor
Noor

8 Ulasan

581 Jalan Melati 6,Bandar Felcra Seberang Perak • 2/4/2025
body shop edelweiss daily serum

sye pernah mgunakan nyer..kulit licin,lembab,kulit sye tona ton sekata,kulit sye makin cerah,jeragat sye yg byk semakin tipis,sblm nie byk jeragat...tutup guna bedak masih nmpk..memang terbaik produk nie..

Nurul Syazwani
Nurul Syazwani

16 Ulasan

Johor Bahru • 17/3/2025
kulit saya sangat lembab

sebelum ini saya ada menggunakan pencuci muka yang baru. dan pencuci muka tersebut telah mengeringkan kulit saya. terima kasih kepada serum ini, kerana membantu melembabkan kembali kulit muka saya.

Nadrah
Nadrah

6 Ulasan

Melaka Tengah • 13/2/2025
Best dan sangat best

Kulit lebih anjal dan sekata. Saya akan beli lagi.

Y
Yannie

1 Ulasan

Telok Panglima Garang • 6/2/2025
Semakin Cantik Semakin Berseri

Dalam banyak2 product serum yang saya cuba..Yang ini paling best sebab menyerap dan melembabkan kulit wajah serta menghilangkan parut jerawat dan jeragat .Saya sangat mengesyorkan

Nur

2 Ulasan

Kuantan • 25/1/2025
Good serum

Sangat bagus. Line diwajah makin memudar. Parut makin cerah. Bangun pagi terasa lebih glow.

Beli sekarang

Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.

RM289TikTokBeli sekarang
RM289The Body ShopBeli sekarang

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.