The Body Shop Edelweiss Daily Serum Concentrate
4.5 daripada 7 ulasan
mengesyorkan
*Kulit kelihatan gebu dan lembap, dengan permukaan yang licin. Kulit kelihatan kembali bertenaga dan segar.
berbaloi menggunakannya
sangat mudah digunakan tidak melekit atau berminyak. kesan dapat dilihat selepas seminggu penggunaan kulit nampak lebih segar dan tidak kusam.
serum magic
the bodyshop edelweiss daily serum concentrate ni best sgt guna. tidak melekit. cepat meresap ke dlm kulit.sekli cuba pasti jatuh cinta. saya amat mengesyorkn kepada semua untuk cuba serum ini.
body shop edelweiss daily serum
sye pernah mgunakan nyer..kulit licin,lembab,kulit sye tona ton sekata,kulit sye makin cerah,jeragat sye yg byk semakin tipis,sblm nie byk jeragat...tutup guna bedak masih nmpk..memang terbaik produk nie..
kulit saya sangat lembab
sebelum ini saya ada menggunakan pencuci muka yang baru. dan pencuci muka tersebut telah mengeringkan kulit saya. terima kasih kepada serum ini, kerana membantu melembabkan kembali kulit muka saya.
Semakin Cantik Semakin Berseri
Dalam banyak2 product serum yang saya cuba..Yang ini paling best sebab menyerap dan melembabkan kulit wajah serta menghilangkan parut jerawat dan jeragat .Saya sangat mengesyorkan
Beli sekarang
Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.