4 5 0 10 10 Alami kulit paling cerah bila anda menggunakan Anti- Darkening ini pada kulit kusam.
  • 4.0 Daripada
  • 10 Ulasan

Ulasan

13/04/2019
Mudah dibawa
Saya suka cushion dari face shop ini ia sangat mudah diguna dan dipakai di mana sahaja malah cushion face shop ini boleh menutup cela diwajah saya
9/03/2019
CC cushion
i have been use this product for almost three years.I does give a good coverage but the product finishes within one month with daily use. The anti-darkening function doesn't really work for me, it did fade off after four hours
1/10/2018
The face shop anti darkening cushion
Sangat sesuai untuk bermakeup kerana nampak lebih natural .berseri seri selepas menggunakannya .kulit kusam amat sesuai
27/08/2018
4 star
yang suka Ber mekap sangat sesuai guna produk ini sebab anti darkness
14/06/2018
It does give a good coverage but the product finishes within 3-4 weeks! There is too little product in it for the price I paid for. And the anti-darkening function doesn't work for me, it did fade off after several hours, just like their previous cushions.
26/07/2018
Produk ini sangat sesuai untuk mereka yg inginkan kesan mekap yg natural dan pastinya membuatkan wajah semakin berseri-seri menggunakan The Face Shop Anti Darkening Cushion..
24/07/2018
Produk ini sangat sesuai untuk mereka yg inginkan kesan mekap yg natural dan pastinya membuatkan wajah semakin berseri-seri menggunakan The Face Shop Anti Darkening Cushion..
21/06/2018
THE FACE SHOP ANTI-DARKENING CUSHION having a long lasting, desirable finishing and easy to apply foundation does make my day.
12/06/2018
I've not tried this product but it seems quite okay if i were to try this for a review. I would like to try this and tell my honest review upon using this on my face.
4/06/2018
Alami pencerahan kulit yang luar biasa apabila anda menggunakan Anti- Darkening ini pada kulit kusam.

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama