4.7 5 0 0 0 <p> &#24819;&#35201;&#22686;&#28155;&#34915;&#26381;&#20248;&#36136;&#30340;&#24863;&#21463;&#21527;&#65311;&#23581;&#35797;&#20840;&#26032;&#30340;Breeze Luxury Perfume liquid detergent&#65292;&#20197;&#21450; Comfort Aromatherapy Magical fabric softener.</p> <b>Breeze Luxury Perfume:</b> <ul><li>&#32463;&#36807;&#29305;&#21035;&#37197;&#21046;&#65292;&#20855;&#22791;3&#20493;&#28165;&#38500;&#27745;&#28173;&#21151;&#25928;&#12290;</li> <li>&#26368;&#31934;&#33268;&#30340;&#27861;&#22269;&#33457;&#21321;&#39321; &#31934;&#35753;&#24744;&#27905;&#20928;&#30340;&#34915;&#26381;&#25955;&#21457;&#22882;&#21326;&#30340;&#33459;&#39321;&#12290;</li></ul>

Breeze & Comfort

  • 5分之4.7
    发件人
  • 0 点评

想要增添衣服优质的感受吗?尝试全新的Breeze Luxury Perfume liquid detergent,以及 Comfort Aromatherapy Magical fabric softener.

Breeze Luxury Perfume:
  • 经过特别配制,具备3倍清除污渍功效。
  • 最精致的法国花卉香 精让您洁净的衣服散发奢华的芳香。

点评

Al-Nur Ikhwan (SUNGAI RAMBAI)

  • 4 点评
  • 0 上传
  • 3 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/19 家庭测试 免费产品

Breeze Luxury Perfume dan Comfort Aromatherapy Magical adalah gabungan terbaik yang pernah ada

Fadhillah (Kuantan)

  • 8 点评
  • 0 上传
  • 11 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/18 家庭测试 免费产品

Wangian yang berkekalan dan tahan lama. Kami sekeluarga menyukainya..

Farihah (Bayan Lepas)

  • 2 点评
  • 上传
  • 2 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/18 家庭测试 免费产品

Helps a lot during laundry, keeps the good smell more than 28days and most important keep the unpleasant smells away from my super active girl. She loves it damn much!!

Siti Haryati binti Mohd Muid (Port Klang)

  • 1 点评
  • 0 上传
  • 1 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/12 家庭测试 免费产品

Liquid detergent yg pekat sangat efektif menanggalkan kotoran pada pakaian serta meninggalkan haruman yg menyegarkan. Saya telah bertukar ke Breeze Luxury Perfume dan Comfort Aromatheraphy Magical selepas mencuba

Suriati (Gelang Patah)

  • 4 点评
  • 0 上传
  • 3 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/5 家庭测试 免费产品

Bau Breeze Luxury Perfume dan Comfort Aromatherapy amat harum dan menyenangkan serta tahan lama..kami sekeluarga sukakannya..

Sharifah suhaila (Sungai Petani)

  • 4 点评
  • 0 上传
  • 4 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/10/27 家庭测试 免费产品

I love breeze luxury perfume so much. The smell is sooo nice and luxury. It works superb on my kids dirty laundy. And for comfort aromatherapy magic, it just add up the long lasting smell on my laundry and my laundry are sooo soft. I not hesitate to use both products on my baby’s laundry too.

Kaytham (JOHOR BAHRU)

  • 3 点评
  • 0 上传
  • 2 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/10/17 家庭测试 免费产品

Breeze Luxury Perfume and Comfort Aromatherapy Magical detergent & fabric softener, good and nice

Joyce (Ipoh)

  • 12 点评
  • 0 上传
  • 12 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/10/16 家庭测试 免费产品

After tried this product, i like it so much...the smell is nice

Fatin (Jeram)

  • 1 点评
  • 上传
  • 1 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/10/15 家庭测试 免费产品

Saya sangat suka menggunakan produk ini kerana cucian lebih mudah, bersih dan seronok. Wangian pula kekal lama dan tak rugi menggunakannya.. Sehingga kini saya masih menggunakan kedua produk ini di rumah saya

Aisah (Permatang Pauh)

  • 5 点评
  • 0 上传
  • 6 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/10/14 家庭测试 免费产品

Sgt bersih & wangi. Tak perlu tuang breeze byk2, cikit pun dh cukup bersih. Jimat wang, pakaian pun tak berbau hapak bila time hujan, comfort aromatherapy magical pun sangat2 jimat, tuang sikit ja sungguh2 wangi. Lagi satu wangian dye tahan lama...lepas ni memang akan jadi pengguna setia

类似产品