4.4 5 0 531 531 <p>&#27491;&#22312;&#23547;&#25214;&#19968;&#20010;&#19981;&#20250;&#35753;&#24744;&#30340;&#32908;&#32932;&#24178;&#29157;&#30340;&#27873;&#27819;&#27905;&#38754;&#38684;&#21527;&#65311;&#36825;&#37324;&#26377;&#24110;&#24744;&#35299;&#20915;&#30340;&#26041;&#27861; - NIVEA Pearl White Caring Whip Foam</p> <p>&#23427;&#25317;&#26377;&#65306;-<br> <ul><li>3&#20493;&#20445;&#28287;&#31934;&#21326;</li> <li>&#26684;&#22806;&#26580;&#28369;&#27873;&#27819;&#33021;&#28145;&#23618;&#27905;&#20928;&#65292;&#20351;&#32908;&#32932;&#28165;&#29245;&#65292;&#27700;&#23273;&#24182;&#25955;&#21457;&#33721;&#20142;&#20809;&#24425;</li></ul></p>
  • 4.4 发件人
  • 531 点评

点评

2019/4/6
produk yang sangat bagus dan memberikan banyak kebaikan terhadap kulit saya
  • 家庭测试 免费产品
2019/4/5
I used this face cream, the skin on my face was not so dry, and my face was bright and beautiful.
  • 家庭测试 免费产品
2019/3/28
From the first time I've tried it ,I've fall in love
  • 家庭测试 免费产品
2019/3/21
kulit saya lebih lembut berbanding dahulu dan lebih cerah
  • 家庭测试 免费产品
2019/2/26
sangat menarik dan boleh pakai seisi keluarga. perubahan ketara lepas guna kan nivea!
  • 家庭测试 免费产品
2018/11/20
It’s foamy and won’t cause dryness after use.. but the foam is slightly hurts when accidentally touch eye area
  • 家庭测试 免费产品
2018/10/2
sangat berkesan untuk kulit normal dan sangat jimat
  • 家庭测试 免费产品
2018/9/11
Selepas memakai nivea pearl white caring whip foam kulit saya menjadi lebih lembut dan bersih.Saya sangat sukakannya dan berasa sangat gembira melihat perubahan ini.Kini keluarga saya juga telah menggunakan produk ini.Memang sesuai sekali dengan kulit kami.Terima Kasih Nivea
  • 家庭测试 免费产品
2018/9/10
Sgt sesuai untuk kulit kering kerana 0% alkohol. Dan foam yg melembapkn kulit. Membersih kotoran pada wajah.
  • 家庭测试 免费产品
2018/9/9
Clear pore good to use not too dry easy to carry out
  • 家庭测试 免费产品
2018/9/3
Sesuai utk kulit muka saya yg kering...dan memutih kan kulit muka saya..
  • 家庭测试 免费产品
2018/9/1
Foamy and hydrating moisturiser, leaves the skin feeling soft and supple.
  • 家庭测试 免费产品
2018/8/28
It foams well and does makes my skin feel clean, can be even more hydrating
  • 家庭测试 免费产品
2018/8/4
Saya sangat yakin menggunakan Nivea Pearl White Caring Whip Foam kerana kulit saya berasa lembap dan lebih segar. Saya syorkan kepada mereka yang mencari pencuci muka yang membersih dari dalam, melembapkan kulit serta menjadikan kulit lebih segar dan berseri.
  • 家庭测试 免费产品
2018/7/17
Unfortunately it make my skin dry..i have taut feeling on my skin after using it. i really not comfortable to continue using it
  • 家庭测试 免费产品

问答

正在加载

类似产品