4.4 5 0 281 281 <p> &#32463;&#21382;&#38452;&#36947;&#24178;&#29157;&#24341;&#36215;&#30340;&#19981;&#36866;&#21527;&#65311;&#20351;&#29992;V Sense<sup>®</sup>&#65292;&#35753;&#24744;&#26080;&#38656;&#25285;&#24515;&#65281;</p>

V Sense®

  • 5分之4.4
    发件人
  • 281 点评

经历阴道干燥引起的不适吗?使用V Sense®,让您无需担心!

点评

Nooraini (Puchong)

  • 2 点评
  • 上传
  • 3 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/12/12 家庭测试 免费产品

Ladies out there must try v sense and their will love the result

Chin Lu (Shah Alam)

  • 5 点评
  • 0 上传
  • 4 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/27 家庭测试 免费产品

用了它過後,的確有顯著的改善,如果要購買相關產品,可以試一試它。跟之前用的產品比一比,它的效果的確不錯。

NURMARDIYANA (KUALA LUMPUR)

  • 3 点评
  • 上传
  • 3 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/23 家庭测试 免费产品

easy not irritates product to try on,even moist both parties

Noor Farizan Bt Mohd Saari (Kuala Kurau)

  • 4 点评
  • 0 上传
  • 4 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/16 家庭测试 免费产品

This product will help who have problems with intimate area.Like dryness or it's also help from itchiness.

Noor Iznni Diana (Wangsa Maju)

  • 1 点评
  • 上传
  • 1 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/13 家庭测试 免费产品

I like product v sense because it make my miss v feel better & not dry again

Rosmadiela (ALOR SETAR)

  • 3 点评
  • 0 上传
  • 2 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/4 家庭测试 免费产品

Setelah saya mencuba V sense, banyak masalah yang saya alami sebelum ini semakin berkurangan seperti masalah kekeringan faraj. Faraj terasa lebih lembap dan saya berasa lebih yakin ketika bersama dengan suami.

Khairul bariah bt abdullah (Kuala Terengganu)

  • 1 点评
  • 上传
  • 1 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/3 家庭测试 免费产品

This product is the best for all women for the sake off intimacy health

Nur Aida (Subang Jaya)

  • 3 点评
  • 0 上传
  • 4 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/10/30 家庭测试 免费产品

Its worth to use it, smells good,its Convenience and totally suit me and i love it.It makes me confidence with everything i do even for long hour..

Nor (PUTRAJAYA)

  • 3 点评
  • 0 上传
  • 10 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/10/30 家庭测试 免费产品

saya telah mencuba V Sense amat selesa dan kurang kegatalan dan berbau . setiapa wanita perlukan pencuci wanita yang bagus . pada saya yang ingin mencuba pencuci wanita tetapi ragu- ragu sila berranya pada yang arif seperti doktor . jika anda sudah mencuba pencuci wanita tetapi tidak selesa dgn diri anda sila berhenti untuk memakai pencuci wanita itu . sesuatu produk tidak semuanya sesuai dgn kita . tetapi saya telah mencuba V sense ini sangat sesuai dgn saya. terima kasih home tester kerana memberi saya mencuba V Sense ini .

Kaytham (JOHOR BAHRU)

  • 3 点评
  • 0 上传
  • 2 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/10/17 家庭测试 免费产品

feel better after using V Sense V Sense is effective to reduce vagina dryness

测试者照片

测试者们的照片与视频

上传您的照片

类似产品