4.8 5 0 123 123 当我们年龄逐渐增长时,行动也许会变得更加困难。我们的骨骼,关节与肌肉性能逐渐下降并影响我们进行日常活动时所需要得力量与灵活性。别错过生命中每一个重要的时刻。<br><br> Anlene Gold根据科学认证配制而成,附含MFGM Active<sup>TM</sup>,更高的蛋白质及无任何添加糖。每天饮用两杯Anlene Gold,今日就做出改变吧!
Anlene Gold
  • 4.8 发件人
  • 123 点评

点评

03/01/2020
太好喝了,很好
骨头变得很轻松,会推荐给我的朋友和家人。以及推荐过给我姐姐喝了! 所以做运动时进步了,手脚也灵活了。
  • 家庭测试 免费产品
30/12/2019
Valuable, efficient, good
Daddy had the joint pain issue for few years and he did not found any supplements suitable for him. After tried the anlene gold he felt better and strong now! Now even can have a light jogging in the park daily for at least 1 hours!
  • 家庭测试 免费产品
27/12/2019
Strong,Healthy,Fit
Bagus untuk menguatkan tulang, memberikan tenaga kepada tubuh badan saya yg kini berusia 50-an
  • 家庭测试 免费产品
26/12/2019
sedap enak dan lazat
Saya Elidarti binti Amir telah menerima dan mencuba susu Anlene Gold.Susu anlene gold mempunyai protein membantu membina dan memperbaiki tisu badan termasuk otot. Rasanya sedap enak dan tanpa gula tambaha` tiada lagi masalah sendi-sendi pada saya dan sentiasa berkeadan aktif. Pengambilan 2 gelas sehari sudah memadai pada saya. terima kasih home tasted telah memberi sample percuma kepada saya. Saya kan minum susu Anlene gold untuk harian saya dan anda harus mencubanya.Terima kasih home tested dan Anlene Gold. Terima kasih home tasted dan Anlene Gold. Terima kasih Home tested dan Anlene Gold
  • 家庭测试 免费产品
24/12/2019
Rasa hebat lazat
Setelah beberapa minggu mencuba ternyata susu anlene memang berkesan.ibu saya menyukai rasa dan kesan nya.Jika dulu ibu sering sakit lutut dan kaki tapi lepas amalkan Anlene sakit semua beransur hilang,Lebih cergas dan cerdas dalam membuat kerja rumah.bertenaga dan lebih ceria.Hari hari lebih menyeronokan.Terima kasih Anlene dan Home Tester Club kerana memberi peluang untuk mencuba produk hebat ini #htcmyxanlenegold #AnleneGoldMy #hometesterclubmy
  • 家庭测试 免费产品
24/12/2019
Trustworthy, energy, stamina
My parents used to be the fans of Anlene Gold since it's old formula/package. They used to add a spoon or two into their oatmeal or Milo breakfast as a boost up in the morning. My father had tried the products and he felt that its have positive influence to give him better stamina and energy in his daily life. But same as many old fashion people, my dad still not like the milk taste by it owns and normally will mix it with something else : eg Milo or oatmeal to reduce the milky taste.
  • 家庭测试 免费产品
24/12/2019
Anlene Gold bagus untuk warga emas
Anlene Gold sangat bagus kepada Ibubapa saya untuk terus melakukan aktiviti harian mereka tanpa masalah pergerakan fizikal yang terbatas.
  • 家庭测试 免费产品
20/12/2019
The best milk powder for elderly
My grandmother loved Anlene Gold as they found it is tasty and easy to digest. She would have a glass of it twice a day and she is never been this active ever than before. Less complaint on her back pain and knee pain when climbing the staircase, higher energy level to complete her favorite gardening activities, willing to have a walk with us at the garden and she is so talkative now. We are so glad HTC choose us to try Anlene Gold and it definitely give a dramatic changes on our grandmother, a lovely woman with better strength and much more healthier body!
  • 家庭测试 免费产品
20/12/2019
Tasty, Energy, Health
Mak dan mak mertua sama-sama minum Anlene, komen mak merasai kelainan dari segi stamina bila sepanjang minggu minum dan berhenti 2-3 hari atas sebab tertentu. Kini mak kembali menjadikan mengambil Anlene sebagai amalan harian. Komen mak mertua pula, tidak lagi mengalami kekejangan kaki pada waktu malam sejak pengambilan harian Anlene. Beliau akan terus minum Anlene. Terima Kasih #htc , #anlene .
  • 家庭测试 免费产品
20/12/2019
ENAK, BERKHASIAT, MURAH
Cara yang mudah untuk mendapatkan stamina bagi membolehkan pergerakan yang lebih fleksible bagi lutut dan pinggang. Perasa vanila yang enak, boleh dipelbagaikan dengan tambahan nescafe, nestum, oats ataupun milo. Secawan untuk sarapan dan secawan sebelum tidor, akan menambah kekuatan tulang bagi warga emas seperti saya. Untuk diri sendiri atau untuk ibu bapa, saya pasti ANLENE GOLD adalah yang terbaik
  • 家庭测试 免费产品
18/12/2019
nice, smooth, great
it's a nutritious supplement comprising with high-calcium low-fat needed by our body. Moreover, it has a smooth texture, less sweet and mild milky taste which is liked by my mum. Besides my mum, i am also an Anlene supporter too.
  • 家庭测试 免费产品
16/12/2019
Energy, Strength,Flexible
My dad likes it, taste good ,smell good , and he able to feel the differences after 4 weeks trial.
  • 家庭测试 免费产品
11/12/2019
Taste and smell good
After the trial, my mum feels much easier to wake up from the bed and climb the stairs with more energetic.
  • 家庭测试 免费产品
10/12/2019
Bertenaga, sedap, Terbaik
Ibubapa saya sangat menyukainya. Mereka menjadi bertenaga untuk menjalani aktiviti harian. Seperti ayah saya kelihatan bertenaga semasa berada di kebun. Ibu saya dapat menguruskan rumah dengan baik. Selain itu susu anlene gold perasa vanilla rasanya sungguh sedap. Setiap hari mereka tidak lupa untuk meminum susu anlene gold 2 gelas sehari. #htcmyxanlenegold #AnleneGoldMY #hometesterclubmy
  • 家庭测试 免费产品
09/12/2019
Lazat, bertenaga, sihat
Saya telah memberi susu Anlena Gold ini kepada ibu saya yang berusia 70 tahun. Maklum balas yang saya terima daripada beliau ialah, susu Anlene Gold adalah lazat, mudah larut apabila dibancuh dan beliau berasa lebih bertenaga setelah mencubanya dalam masa beberapa minggu. Oleh kerana ibu saya adalah seorang yang aktif dan juga adalah seorang pesakit slip disk Anlene Gold adalah amat bersesuai dengan beliau yang gemar mengembara. Terima Kasih kepada Anelne Gold. #htcmyxanlenegold, #AnleneGoldMY, dan #hometesterclubmy
  • 家庭测试 免费产品

问答

正在加载

类似产品