4.5 5 0 42 42 Biore卸妆油现在含有透明质酸及滋润精华,擦拭后使肌肤保持水润。含有柔滑卸妆油,能够有效卸除各种彩妆,不需用力揉搓。
  • 4.5 发件人
  • 42 点评

点评

2019/7/23
Perkara wajib yang perlu ada dalam handbag
Ini adalah salah satu produk yg perlu saya bawa ke mana2. Best sangat, senang nak tanggalkan make up, tak perlu nak tengok cermin pun, sambil2 tengok tv pun boleh guna. Pernah cuba try untuk tukar brand lain, tapi ianya tidak setanding dgn jenama Biore ni. Sekarang saya tidak akan tukar ke jenama yang lain.
2019/7/18
A lifesaver
I once ran out of my usual makeup remover and I had to buy this makeup remover as it was the only reliable product I could choose from. Luckily, it turned out super great and it removes all of my makeup and my face feel so clean. I ended up using all of it because I just like wiping it on my skin.
2019/4/10
Menarik
produk yang sangat bagus. Senang dibawa ke mana- mana. Bentuk yang kecil dan ringan sangat mudah untuk disimpan didalam beg tangan. Sangat sesuai untuk saya kerana selalu bermake up agak tebal. Ianya senang dicuci dengan sekali lap sahaja. .produk yang sangat menakjubkan. Ianya membersih dengan bagus sekali dan menyegarkan muka. saya sangat mengesyorkannya.
2019/4/3
Really removes makeup!
It doesn't leave a thin oily film on the skin compared to other products. It feels really light however if you put on very thick makeup, you might need more than 2 wipes! Would recommend this for daily sunscreen/light foundation removing.
2019/3/22
ia memudahkah membasuh muka untuk membuang mekap.
Mencuci mekap dengan mudah dan cepat tanpa rasa sakit.Sesuai untuk kulit normal dan kering.
2019/3/20
Good for remove makeup
No need to buy cotton pad already Easier to bring out for travel Use for daily, can remove make up very fast Especially for mascara, easily to remove it
2019/3/20
Biore Cleansing Oil – In Cotton Wipes Box
I was recommended by my bestie who wear makeup on her daily basis. It's true...this product removes my makeup within a minute and it's easy to carry this everywhere in my handbag. Very helpful for the muslim women to perform their solat.
2019/3/14
one swipe and its gone
i using make up remover daily, this thing will be my best friend whenever i going to holiday. its convenient and works well on my skin.
2019/3/7
Tak pedih digunakan area mata
Sangat selesa dan sesuai pada wajah saya . Tidak pedih pada mata.
2019/3/3
makeup off
sangat mudah nk digunakan .. lap je muka ..makeup senang clear .. bau pun wangi ..skin after use tak dry .. tq biore
2019/2/27
biore
portable and handy packaging. no longer need to buy cotton pads. very effective in removing make ups. my daily essential item.
2019/2/21
Easy to clean
Easy to clean my make up. At the office or travel. No need to bring cotton face anymore.
2019/2/21
Cepat dan bersih
Dengan Biore make up remover wipes dapat bersihkan make up dengan mudah, cepat dan bersih. Amat berpuas hati. Tidak mengeringkan kulit muka.
2019/2/20
Sepantas 123
Mudah nak dibawa kemana2 jer.. Make up pon mudah tanggal.. Kaki travel mcm i wajib kena ada ya..
2018/12/9
biore cleansing oil
bila saya travel saya akan bawa biore cleansing oil , sebab sgt praktikal digunakan . tak perlukan kapas , hanya ambil dan sapukan pada mekap . sangat sesuai untuk hapuskan kesan maskara dan mekap tebal .

问答

正在加载

类似产品