4.7 5 0 1418 1418 <p> 想要增添衣服优质的感受吗?尝试全新的Breeze Luxury Perfume liquid detergent,以及 Comfort Aromatherapy Magical fabric softener.</p> <b>Breeze Luxury Perfume:</b> <ul><li>经过特别配制,具备3倍清除污渍功效。</li> <li>最精致的法国花卉香 精让您洁净的衣服散发奢华的芳香。</li></ul>
  • 4.7 发件人
  • 1,418 点评

点评

2019/4/12
The smells of this product is so comforting while doing laundry and even after few days kept the clothes
  • 家庭测试 免费产品
2019/3/25
Gandingan yang sangat memuaskan. Baju bersih berseri, wangi sepanjang masa.
  • 家庭测试 免费产品
2019/3/22
bau nyee sangat wangi dan menenangkan.. melembut kan pakaian.. mudah menanggalkan kesan kotoran pada pakaian..
  • 家庭测试 免费产品
2019/3/12
试用了觉得可以把衣服洗的蛮干净,衣服也比较柔软。只是味道太强烈,如果是女性使用会比较适合,因为味道太香了,家里的男性接受不了那个香味。
  • 家庭测试 免费产品
2019/2/22
试了这款Breeze Luxury Perfume和Comfort Aromatherapy Magical后,在洗着的当下整间屋子都弥漫着芳香扑鼻的味道。衣服经过清洗后都变得很干净和柔软;我推荐给大家用这2款洗衣液和芳香液
  • 家庭测试 免费产品
2019/2/3
Tak dinafikan sabun cecair ini juga ada kelebihan yang tersendiri. Mencuci pakaian dengan bersih dan menanggalkan kotoran dengan baik. Aku perasan, walaupun baju tu dah kering dibasuh dan dijemur di bawah terik matahari wanginya masih kekal ada walaupun tak sekuat selepas basuh. Apa yang aku dapat simpulkan disini ialah gabungan dua produk Comfort Ultra Aromatherapy Magikal dan Breeze Luxury Perfume ni akan membuatkan baju korang lebih wangi dari biasa! Paling best baju lembut senang nak iron. Aku dah cuba korang bila lagi? Hehehe. Jangan jadi macam aku dah la. Asalnya sekadar cuba, kini jadi pengikut setia!
  • 家庭测试 免费产品
2019/1/14
这个产品不会像我上一个产品洗了衣服但是居然有发霉的味道,它的味道是我最喜欢的有一股好像香水的味道!我会继续使用它直到这个产品再有新款的。
  • 家庭测试 免费产品
2018/12/16
Sangat bagus untuk mendapat pelbagai pandangan dari semua pelanggan,selepas mendapat sample saya berasa lebih yakin untuk menggunakannya...👍
  • 家庭测试 免费产品
2018/12/12
Says jarang menggunakan sebuk pencuci yang wangi. Sebelum ini, saya hanya guna sebuk pencuci, tetapi tak pernah menggunakan bahan pencuci jenis cecair. Baju yang gelap selalu tidak dapat cuci dengan bersih kerana sebuk pencuci akan lekat di atas baju yang gelap selepas dicuci dengan mesin. Saya terpaksa guna tangan untuk cuci itu sekali lagi. Saya rasa bahan pencuci Breeze Luxury perfume and comfort dapat membantu saya supaya kerja rumah saya dapat dipermudahkan. Terima kasih Breeze.
  • 家庭测试 免费产品
2018/11/19
Breeze Luxury Perfume dan Comfort Aromatherapy Magical adalah gabungan terbaik yang pernah ada
  • 家庭测试 免费产品
2018/11/18
Wangian yang berkekalan dan tahan lama. Kami sekeluarga menyukainya..
  • 家庭测试 免费产品
2018/11/18
Helps a lot during laundry, keeps the good smell more than 28days and most important keep the unpleasant smells away from my super active girl. She loves it damn much!!
  • 家庭测试 免费产品
2018/11/12
Liquid detergent yg pekat sangat efektif menanggalkan kotoran pada pakaian serta meninggalkan haruman yg menyegarkan. Saya telah bertukar ke Breeze Luxury Perfume dan Comfort Aromatheraphy Magical selepas mencuba
  • 家庭测试 免费产品
2018/11/5
Bau Breeze Luxury Perfume dan Comfort Aromatherapy amat harum dan menyenangkan serta tahan lama..kami sekeluarga sukakannya..
  • 家庭测试 免费产品
2018/10/27
I love breeze luxury perfume so much. The smell is sooo nice and luxury. It works superb on my kids dirty laundy. And for comfort aromatherapy magic, it just add up the long lasting smell on my laundry and my laundry are sooo soft. I not hesitate to use both products on my baby’s laundry too.
  • 家庭测试 免费产品

问答

正在加载

类似产品