4.7 5 0 61 61 CLEAR Cooling Itch Control为男士特别制造,提供双重效力 – 解除痕痒和舒缓不适。以Nutrium 10配制而成,第一次洗头就能解除痕痒,激活头皮的天然保护层,让你免除头皮屑。
  • 4.7 发件人
  • 61 点评

点评

24/07/2019
Best for men
Suami sy gunakan syampu ni dan dia suka sgt. Buatkan rambut suami terasa bersih ranpa kelemumur dan tak gatal. Ia juga tak gugurkan rambut spt sesetengah stampu lain.
15/03/2019
Deep Cleans
base of my husband review, sangat berkesan untuk masalah kegatalan kulit kepala, untuk lelaki yang rajin pakai wax & gel rambut tu memang best bila pas cuci dengan shampoo ni.. kelemumur berkurangan
24/02/2019
Great shampoo
Strong smells and clean all my hair wax perfectly. Use it twice a week is enough for me,
08/02/2019
KULIT KEPALA BEBAS DARI KEGATALAN
clear men dapat kurangkan kegatalan kulit kepala suami saya, kerana bila kulit kepala kelumumur mengakibatkan kepalanya gatal-gatal.
14/11/2018
Berbaloi
Dah pernah cuba syampu Clear men ni. Suami pun suka. Mint dia buatkan kita tenang sesangat
05/10/2018
Shampoo Magik
kenapa saya panggil shampoo magik? saya tiada masalah kelemumur tapi suami saya mempunyai masalah kelemumur teruk. saya beli dan cuba shampoo clear for men untuk dia dan WALLAAAA.... dalam masa tak sampai seminggu kelemumur tiada lagi! magik kan?
04/10/2018
Free dandruff free yourself..
I love it, my make my husband free from dandruff, more confident to do outdoor activities.. 😊
31/07/2018
Satu shampoo. Hilang masalah kulit kepala suami, bau pun fresh.
20/06/2018
Nice... i like the coolness very much. give me relaxation and feel the effect
27/04/2018
I love this shampoo , it help me to control my oily and itching scalp . Will feel fresh after shampooing your hair and the aroma of the shampoo make me feel fresh also .
11/04/2018
shampoo ini sesuai untuk suami saya yang mempunyai masalah kulit kepala dan kelemumur
06/04/2018
Sangat sesuai bagi lelaki yang ada masalah kelemumur dan gatal kepala. Ia sangat membantu untuk rasa segar sepanjang hari dan kepala terasa ringan
14/03/2018
suami saya ada pakai produk ni, sangat bagus. produk ini sangat segar & selesa digunakan, bau yang harum berpanjangan. selepas pakai produk ini masalah kelimumur tiada lagi. rambut gugur pun tidak perlu risau lagi. bertahun pakai produk ini
07/03/2018
dandruff missing from my head with all my itch head after using this, really suggest to use and try it.
22/01/2018
I used my husband's shampoo once and wow! This is so refreshing and my head feels lighter and hair feels so nice and soft after using this shampoo. I should use this more often :)

问答

正在加载

类似产品