CLEAR MEN Anti Hair Fall - Anti Dandruff Shampoo

4.6 5 0 187 187 这款洗发露专为男士定制,含有咖啡精华,有助于减少脱发,能够增强头皮,脱发减少高达10倍。采用牛磺酸和三重去屑技术配制,以激活头皮,去除和抵抗头皮屑,以及防止头皮屑复发。<br> <br> <i>*若经常使用达到无皮屑<br> *根据实验室测试,由于经常使用,导致断裂</i>
CLEAR MEN Anti Hair Fall - Anti Dandruff Shampoo

点评

21/09/2021
Highly Recommended for Men
Initially, I'm quite concern for testing this new variant of shampoo twice per day for consecutive 10 days, as this action might potentially lead the damage to our head scalp and so deteriorate the hair durability. Surprisingly, during this trialing period, my hair even grown better, and still smoothened on touch. Therefore, this result proves that using right hair shampoo like this product frequently will not harm your hair subsequently. Most importantly, this haircare is all about reducing dandruff & hair fall clinically. This is the great time for me to test, as I even keep my hair longer than expectation without cutting during MCO period. When you suffer these kinds of issues, you will surely feel itchy thorough your hair along with observing dropped hair everywhere you stay. All of these troublesome never appear in conjunction to my applying of this Clear's shampoo. Therefore, this shampoo is really an awesome haircare for men for applying.
  • 家庭测试 免费产品
21/09/2021
Packaging lawa, bubble shampoo banyak.
Rambut segar selepas pakai, hilang rase gatal dan kelumumur. Packaging terbaik.
  • 家庭测试 免费产品
19/09/2021
芬香,清爽,舒服
Clear men Anti Hair Fall-anti dandruff shampoo用了后,我的头皮感觉很清爽和舒服。味道也很芬香。
  • 家庭测试 免费产品
18/09/2021
Berkesan seperti sepatutnya
Jenama Clear Men merupakan salah satu jenama pilihan saya setiap kali membeli shampoo. Jujur, shampoo ni berkesan. Rambut kurang gugur. Rambut yang normal memang akan gugur, jadi kalau gugur sedikit tu kira okay. Bau pon wangi, segar je rasa & tahan lama. Boleh cari kat kedai bila habis.
  • 家庭测试 免费产品
17/09/2021
syampu clear men best
suami dh guna... tiada lg gatal kulit kepala... kelumumur pun hilang
  • 家庭测试 免费产品
16/09/2021
kelemumur di kepala saya hilang
saya suka menggunakan syampoo ni sebab bukan saya kelemumur dapat dikawal tapi rambut saya lembut senang nak sikat.sebelum ni saya pakai syampoo kalau sudah mandi dan menggunakannya rambut jadi susah nak disikat.jadi melekat dekat sikat.rambut gugur saya pun dah berkurang.kelemumur hilang,rambut jadi lebih lembut dengan keguguran rambut dapat dikawal
  • 家庭测试 免费产品
16/09/2021
Anti hairfall nicely
Solve my both anti hair fall and dandruff problem at the same time
  • 家庭测试 免费产品
15/09/2021
syampu yang sangat bagus dan terbaik
saya suka. bau sangat wangi. kelimumur saya hilang. tiada lagi masalah kulit kepala gatal dan berminyak.
  • 家庭测试 免费产品
15/09/2021
头屑有少了
Have use sometimes , It's really helped to maintain a healthy scalp
  • 家庭测试 免费产品
15/09/2021
Shampoo yang terbaik
Saya seseorang yang bekerja selalu menggunakan helmet topi keledar dalam pelbagai keadaan berpanas berhujan dan setelah menggunakan selama beberapa hari sehari dua kali hasilnya rambut sy tidak lagi berminyak gugur dan kusut. Malah rambut saya bertambah wangi dan terasa segar sentiasa. Saya akan terus menggunakan shampoo ini selamanya dan akan mengesyorkan pada kawan saya tentang keberhasilan shampoo ini
  • 家庭测试 免费产品
15/09/2021
Anti Dandruff Shampoo
CLEAR MEN Anti Hair Fall - Anti Dandruff Shampoo ini sangat bagus untuk rambut lelaki dalanm mengurangkan kelumunur Dan kulit rambut berminyak, ia membantu mengawal kehadiran kelurmumur Dan juga minyak pada kulit rambut Dan jadikan saya lebih yakin pada diri Dan juga tidak usah risau Akan kehadirin kelurmumur Di rambut semasa waktu bekerja.
  • 家庭测试 免费产品
15/09/2021
Rambut gugur saya telah pulih
Rambut gugur saya telah pulih sedikit dari sebelumnya terima kasih clear men anti hair fall - anti dandruff
  • 家庭测试 免费产品
15/09/2021
Refreshing, Cleanse & Strengthen Hair
I having a sensitive scalp, and been tried few shampoos but not suitable & causing severe dandruff. At first, using the Clear Men Anti Hair Fall, feel cool & refreshing, it reduces my scalp itchiness and with minor sensitive reaction. After 1 week, my dandruff redness reduce and improve. Significant less hair fall on the floor. Now my hair is stronger, less flaky & lesser sensitive scalp. This is approved and will repurchase after this!
  • 家庭测试 免费产品
14/09/2021
Sangat berkesan dan pasti mencuba
Sangat berkesan saya telah mencuba dalam 10 hari dan ternyata rambut kurang berminyak dan kelemumur...dan pasti nya saya akan membeli produk ni di syor kan untuk orang yang bermasalah kelemumur...
  • 家庭测试 免费产品
14/09/2021
还是不错的
掉发的却少掉了,用了过后头发软软的…香味也是不错的 不会很刺鼻 …说不好的话 就瓶子开关的设计 每次倒出来 关的时候都会弄到左右便都都是
  • 家庭测试 免费产品

测试者照片

问答

有一个关于此产品的问题? 在下面提问或回答,互相帮助更好地购买。

正在加载

类似产品