4.5 5 0 418 418 现已结合了奢华的三⾦紧致配⽅,包括⿊⾦⻥⼦酱、24K纳⽶⾦及植物⾦。⻢上体验Caviar Gold⼀系列护肤产品,它可帮助提升肌肤紧致度及⽔润度,让肌肤充分吸取所需的营养。 <p>产品系列包含: CaviarGold Firming Cleanser, CaviarGold Firming Lotion,CaviarGold Firming Eye Serum 和CaviarGold Firming Cream。
  • 4.5 发件人
  • 418 点评

点评

28/11/2019
Premium, effective & firm skin
After using for a week I can see some improvement on my skin texture and reduction in fine lines on my face. So I am sure it will works well if i continue using it for a longer period of time.
  • 家庭测试 免费产品
21/11/2019
terasa lebih muda Dan jerawat takut naik
Saya suka sangat dengan packagingnya.mudah serap pada kulit.hari ke4 guna terus Liang Pori dah mngecil,Rasa fresh sangat bila guna.hari ke6 saya pergi interview Ada candidate tegur guna produk apa pada muka sebab nmpak smooth je kulit and diorg ingat Umur saya baru 20an padahal dah 30 and Ada anak pun.facial wash dia saya sangat2 suka.rasa mewah bila apply kat muka.terima Kasih hometesterclub bagi Cuba produk ni.
  • 家庭测试 免费产品
20/11/2019
firm, moisturized, plump
I do love the products and I personally love clinelle brand. I do think if I keep continue using the whole range, it would make major difference to my skin.
  • 家庭测试 免费产品
19/11/2019
Melembabkan, menganjalkan, selamat,
Saya berpeluang mencuba Clinelle CaviarGold dari Home Tester Club My. Setelah 7 hari penggunaan, kulit muka saya lebih lembab, anjal. Ia mengurangi garisan kedutan halus muka saya. Terima kasih HomeTesterClub. #htcmyxClinelleCaviarGold, #ClinelleCaviarGold, #ClinellyMy, #hometesterclubmy
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
Amazing, awesome and unbelievable!!!
This product is amazing and really help to reduce wrinkles on my skin but i need more time to test it out for other function as in received it late.. definitely will introduce to my friends and family.. i love Clinelle Caviar Gold
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
Kulit bertambah lembut
Selepas penggunaan set clinelle caviar gold, kulit saya bertambah lembut , licin dan segar..saya mengalami masalah eye bag , dan selepas peggunaan eye serum, eye bag saya semakin berkurang..
  • 家庭测试 免费产品
17/11/2019
Lembut,anjal,glowing
Saya sangat sukakan skincare dr clinelle caviar gold ni kerana ianya sgt2 berkesan pada saya dan saya sgt sukakannya Berkesan Anjal Glowing Anda pasti tak menyesal
  • 家庭测试 免费产品
16/11/2019
Comfortable, effectively, perfectly
After trying ClinellyCaviarGold for 14 days really make my wrinkles less, pore are getting smaller, firming lotion that my face firm and smooth. Love it so much definitely will recommended to friends and family members.
  • 家庭测试 免费产品
16/11/2019
Cantik berseri bersinar
ClinelleCaviarGold sgt membantu menganjalkan kulit kelihatan lebih muda dan berseri.
  • 家庭测试 免费产品
15/11/2019
firming and moisturized the skin
My skin type is combination, try and feel skin more firm, GOOD
  • 家庭测试 免费产品
14/11/2019
Lembut,anjal dan segar
Terima kasih #hometesterclubmy , kerana memberi pluang kepada saya untuk mencuba #clinellecaviargold by #clinellemy . Kesegarannya amat terasa
  • 家庭测试 免费产品
14/11/2019
Berkesan Menyakinkan Menganjalkan
After smgu stop product xxxx baru sy mula gunakan tester dari Clinelle Caviar Gold dan selepas 10hari penggunaan kulit muka saya lbh anjal dan terasa perbezaan dr sblom ini. Slps menggunakan clenaser dan apply lotion rasa sgt segar. Eye serum bagus utk lingkaran bawah mata yg lebam wlpn gel agak melekit bg sy. The most favourite adalah firming cream especially bila bgn tido kulit muka rasa lembut. Saya sgt berpuas hati dgn product ini dan pastikan akan beli untuk repeat slps tester ini habis. Tq sbb berikan product ini kepada sya.
  • 家庭测试 免费产品
14/11/2019
Makes skin younger
Dah 7 hari guna produk ni dan benda yg paling suka sekali ialah dia punya firming cleanser dgn firming lotion. Lepas pakai cleanser dia memang kulit rasa best sgt. Firming lotion dia pun cepat menyerap dan tak melekit. Dua2 ni ada bau sikit tapi bau yang mmg best la. Firming cream pula tak berapa nak suka sebab tekstur dia krim, so bila tengah hari tu jadi mcm melekit. Maybe dia lebih sesuai utk kulit jenis kering. Jadi, kita pki je krim ni waktu malam sebelum tidur and yes, bgun pagi kulit rasa best tak kering, maybe sebab dlm aircond. Firming eye serum pula macam tak bagi kesan ketara sangat. Ada garis2 yang hilang tapi mungkin sebab baru 7 hari dan memang eyeline kat area mata ni teruk sangat kejadiannya. Rasanya kalau kita sambung lagi pakai ada juga perubahan walau lambat. Kesimpulannya range produk clinelle yang baru ni memang best especially dua produk tu yang definitely memang akan continue pakai. #htcmyxClinelleCaviarGold #ClinelleCaviarGold #ClinellyMy #hometesterclubmy
  • 家庭测试 免费产品
14/11/2019
effective and affordable
I love the organic herbal smell of this products. the whole range are with some gold glitter which are quite nice. and it did its promises. would like to try further.
  • 家庭测试 免费产品
14/11/2019
Good for money
I love everything about Clinelle Caviar Gold. I can feel that it improve my skin texture. After using the eye serum, the line are less visible. I totally recommend this clinelle caviar gold line because it really hydrates my skin and makes it more brighter and uplifted! Totally awesome
  • 家庭测试 免费产品

问答

正在加载

类似产品