4.5 5 0 107 107 <p>Dove Volume&#28363;&#20859;&#27927;&#21457;&#27700;&#29305;&#21035;&#36866;&#21512;&#26494;&#36719;&#26080;&#29983;&#27668;&#30340;&#24178;&#24615;&#21457;&#36136;&#12290;</p> <ul><li>&#23481;&#26131;&#20351;&#29992;</li> <li>&#20351;&#22836;&#21457;&#26580;&#39034;</li> <li>&#19981;&#20250;&#23548;&#33268;&#22836;&#21457;&#24178;&#29157;</li></ul>
  • 4.5 发件人
  • 107 点评

点评

13/06/2019
selesa
sangat selesa sejuk je kepala. sesuai untuk yang bertudung. rasa segar sangat
10/05/2019
dove untuk selamatkan rambut anda dari rosak
wangi, lembut, best sangat pakai, saya syorkan kepada anda semua.
07/03/2019
shampoo terbaik
rambut jd bersinar dan terurus..senang nak sikat..rambut fah x kusut
18/02/2019
Smooth, soft and full of volume
When I first tried this product, i was amazed how soft and light it is on my hair. It feels like i just had my hair blow-dry from salon after I dried it over the fan. I also love the scent of this shampoo and even after a whole day outside, my hair still smells good.
13/02/2019
Siti rakiah
Produk ni bagus apa.. kepala rasa sejuk je bila lepas mndi.. pastu wangii sgt2..
12/02/2019
RASA LEMBUT
DALAM TEMPOH PERCUBAAN 10 HARI, RAMBUT SAYA SENTIASA WANGI DAN JUGA LEMBUT.
05/02/2019
review produk dove
Terima kasih kepada hometesterclub kerana memberi kepercayaan kepada saya untuk mencuba produk ini, ternyata antara lain2 syampoo, produk ini sngt berkesan untuk saya dan saya menggunakan produk ini seisi keluarga.. 😍 😍
22/01/2019
Ok to try
A little watery for me. Price was reasonable , smell was good and i can feel my hair become slighty smoother.
11/01/2019
Rambut sangat cantik
memang best pakai Dove Volume Nourishment Shampoo.. Rambut Betul betul lembut.. Siap ada volume.. Memang terurus..dan paling best wangi tahan lama.. Harga pun berpatutan.. Very recommended
02/01/2019
Shampoo
Absolutely make my hair smooth, straight, no problem anymore. Ilove this syampoo
14/12/2018
Dove
This is a so so product for me. Unfortunately this product does not works well for me as it is not able to clean my oily scalp properly. However it does leave my hair soft and lighter when it is dry.
29/11/2018
menyegarkan
rambut menjadi lembut dan berkilat. rambut saya jadi lembap dan tidak rosak.
28/11/2018
not bad for dove
Not bad la bila menggunakan dove.. Sya tidak sesuai menggunakan dove, rmbut menjadi kering dan semakin banyak rambut gugur. Mungkin untuk org lain, lebih sesuai kot..
06/11/2018
Good hair stuff
Make my hair soft and easy to manage. It doesn't make scalp itchy.
25/10/2018
sangat lembu dan gemalai
membuat rambut lembut dan gemalai... rambut ank saya bertambah bersinar bila mengunakan dove...

问答

正在加载

类似产品