Eucerin ProACNE Solution Anti-Acne Marks regimen

4.3 5 0 249 249 全新Eucerin ProAcne Solution Triple Effect Serum 助您有效淡化痘印。告别痘印,拥有更均匀净透的肌肤! <br> <ul><li>抗痘印:采用Eucerin专利成分Thiamidol配制,临床证明,对长期的痘印有效。</li> <li>抗痘:含有水杨酸,能减少痘痘,并能预防新痘痘。</li> <li>抗油光:具备皮脂调节技术,塑造持久干爽哑光效果</li></ul> <br> 在清洁肌肤后使用Triple Effect Serum ,然后再搽上Day Bright Mattifying SPF30。涂抹全脸,避免眼部和高度发炎的痘痘。
Eucerin ProACNE Solution Anti-Acne Marks regimen

点评

02/06/2022
Bagus untuk hilangnkan jerawat dipermukan yg selalu tumpuh.
Sangat berkesan untuk kulit yang berminyak dan kering
  • 家庭测试 免费产品
02/06/2022
It’s great product that suitable with almost all the skin
Eucerin is well known brand and the product are effective to almost all skin
  • 家庭测试 免费产品
01/06/2022
效果很好很明显有淡化………………………………………………….
效果很好很明显有淡化痘印……………………………………………………………………………………………………
  • 家庭测试 免费产品
01/06/2022
Ada sedikit perubahan selepas penggunaan.
Parut nampak berkurang tapi masih terdapat sedikit baki2 yang belum sepenuhnya hilang.
  • 家庭测试 免费产品
01/06/2022
Brightness clean reduce acne scars
As someone who’s been facing acne issues from wearing a mask, I got tempted and eventually gave in to try how good it is. Eucerin actually created a step-by-step skin regime for their Pro ACNE line which you can mix and match the best suited products to use based on your skin type.
  • 家庭测试 免费产品
01/06/2022
sngt sesuai untk yg mmpunyai parut jerawat
sangat bagus untk mereka yg punya parut jerawat..saya amat suka kan nya kerana amat berkesan pada wajah saya
  • 家庭测试 免费产品
01/06/2022
Easy steps to get ache mark free!
So, as a guy, our rule of thumb on skin care is easy and mess free. We are somehow a lazy creature whebncomes to skin care. What do we mean by easy is, not many steps after washing our face. For this product, it's just 2 steps! Serum and then the mattifying solution. Simple as that! The serum is not oil based, so once applied, the solution is absorbed immediately to the skin. Mess free! The uppn application, it gives you this fresh feeling for you to start the day! For the mattifying solution, it's easy to apply as well, and the best is, it comes with SPF30! Say bye bye to sun burn and acne spot caused from sun tan! Overall these 2 products works well and it's easy as 1-2-3. Definitely a green light for guy. So, all hail to this 2 awesome product!!!
  • 家庭测试 免费产品
01/06/2022
Wajib cuba utk sesiapa yg ingin mencuba..
Sesiapa yg nak hilang acne boleh mencuba eucerin proAcne solution ni..
  • 家庭测试 免费产品
01/06/2022
Eucerin really can help to solve my sensitive skin problems.
Eucerin really helps me to solve my sensitive skin problem. Definitely will purchase again and recommend my friends.
  • 家庭测试 免费产品
01/06/2022
Acne and blemish skin solution
I dont think it totally eliminate acne scar - afterall it is not a laser treatment which you can see immediate effect. To that end, changes is not really visible..
  • 家庭测试 免费产品
01/06/2022
Great, Beauty, Confidence.. Totally a nice product to use
It got nice texture and feels great on my skin. Very fragrance too, get addicted to keep using it
  • 家庭测试 免费产品
31/05/2022
Very good product. Suitable for all skin types.
I have tested the Eucerin ProAcne Solution regimen and i can easily conclude that it works well. The unboxing experience is rather simple but the build quality of the tubes are well built. I have dropped them a few times and it does not crack and maintained in a good shape . No dents no leaks. The solution itself does not make your skin sticky and feels natural to apply. The solution after applying turns invisible and does not show any marks and looks like as if nothing had been applied. The solution reduced my acne and post acne marks were less visible . I feel confident with eucerin and will continue to support the product.
  • 家庭测试 免费产品
31/05/2022
SEKARANG SAYA LEBIH YAKIN DENGAN EUCERIN..
Orang perempuan tak sah la kan kalau tak ada masalah jerawat ni.. sama lah dengan sis tau.. Dapat tester dari produk eucerin ni, kebetulan sis memang tengah ada masalah acne yang orang kata teruk juga la. sampai rasa nak jumpa dengan orang pun segan.. so, kita cuba untuk 2-4 minggu ni alhamdulillah nampak perubahan nya.. jerawat yang besar2 dah mengecil.. yang kecil dah semakin pudar.. perasaan happy tak leh nak kata suka serum dia, bau macam lemon sikit. tak melekit dan mudah menyerap pada kulit.. sama juga dengan day bright mattifying mudah meresap pada kulit.. lagi best pakai bila kulit masih lembap.. soft2 gitu… so lepas ni, confident la sikit nak jumpa orang kan…
  • 家庭测试 免费产品
31/05/2022
This serum makes my skin feel fantastic!
My skin is extremely problematic (dry, sensitive and a tendency for acne). I always have a huge reaction and break out whenever I try new products that everyone raves about. I'm always hesitant to try a new moisturiser or serum, but I'm glad I did with this one! This serum makes my skin feel fantastic! My skin has become smoother and softer, and my pores have become less visible. I would recommend this to anyone who, like me, is hesitant to try new products. I also hope this helps anyone else who has troubled skin like mine.
  • 家庭测试 免费产品
31/05/2022
Mengembalikan keremajaan kulit
Selepas mencuba Eucerin ProAcne Solution regimen saya mendapati perubahan pada kulit wajah saya. Parut jerawat makin pudar dan kulit saya menjadi lebih cerah dan berseri dari sebelum ini. sebelum ini saya kurang yakin untuk keluar tanpa memakai make up tpi kini saya tidak perlu mengenakan make up yang tebal lagi demi menutup cela di muka. Terima ksih hometesterclub dan Eucerin
  • 家庭测试 免费产品

测试者照片

问答

有一个关于此产品的问题? 在下面提问或回答,互相帮助更好地购买。

正在加载

类似产品