Febreze Ambi Pur Extra Strength Fabric Refresher

4.7 5 0 97 97 Ambi Pur 结合了精心设计的清淡和清爽芳香,具备先进的异味清除技术。这些香味由世上最成功的香水之家背后的同一个团队设计。它能清除难闻的异味,5分钟就能深层洁净衣物,让人感觉心情平静,并提供持续很长时间的芳香。Ambi Pur 是办公室、家居和汽车的完美选择。
Febreze Ambi Pur Extra Strength Fabric Refresher

点评

11/09/2018
Febreze
Produk yang sangat bagus untuk digunakan bagi menghilangkan bau hapak tilam. Bukan bau hapak je hilang tapi satu bilik bau wangi.
05/09/2018
Perfect
Sangat berbaloi untuk dibeli. Mempunyai bau yang segar. Dapat menghilangkan bau hapak serta bau muntah kanak-kanak yang melekat di seat kereta anda.
30/08/2018
Rid of cat urine smell
I used Febreze Ambi Pur extra strength on the fabric and it works very well. My experience rid of cat urine smell in the car, my mom suggest to deal with Febreze Ambi Pur extra strenght. It penetrates deep into the fabrics and eliminates odours, no more cat urine smell in my car.
26/08/2018
Menghilangkan bau hapak
Dah guna febreze dari zaman universiti. Bila duduk asrama, ruang menjemur pakaian agak terhad, terpaksa jemur dalam bilik. Kadang-kadang langsir pula bau hapak sebab basah terkena kain yang dijemur. Nak jemur tilam pun mana ada ruang. Kalau ada pun tak berani nak jemur takut hujan masa kelas. Febreze jadi penyelamat. Agak-agak langsir dah naik hapak, sembur febreze. Agak-agak tilam hapak sembur febreze. Kasut busuk sebab basah kena hujan? Sembur febreze. Sampai kadang-kadang tu kawan datang tanya kenapa bilik kami tak bau hapak walaupun bilik kami kurang terdedah dengan cahaya matahari. Febreze la jawapannya. Febreze ni wajib ada dalam senarai barang saya. Memudahkan.
09/08/2018
Bau masakan yang kuat selalu melekat pada langsir,sofa dan permaidani..dengan hanya beberapa semburan fabreze rumah kembali berbau segar,nyaman dan tiada lagi bau yang tidak menyenangkan..terbaik!
03/08/2018
I mmg akn choose febreze utk wangian rumah. Bau nye wangi tapi tidak trlalu kuat yg sakitkn hidung. Bau dia light2 je which is i like it so much. Its so refreshing
03/08/2018
Ambi Pur nk wangiannya ringan serta menyegarkan. Wangian yang direka oleh kumpulan pereka wangian rumah yang paling berjaya. Ia menghilangkan bau busuk, dan hapak serta menyegarkan rumah dan wangiannya juga tahan lama. Ambi Pur amat sesuai untuk pejabat, rumah dan kereta.
25/07/2018
Memang produk yang bagus. Tak yah pening kepala bila ada anak kecil dirumah. Sembur je terus harum dan wangi. Membantu menjimatkan masa saya
18/07/2018
每个月都会买Febreze Ambi Pur Extra Strength Fabric Refresher放在家,早上都会喷在被单/床单上,能维持1天清香的味道。
08/06/2018
I am a big fan of this product. It smells great and last along time. Would absolutely recommend this product to anyone that will listen
31/05/2018
Bau yang sangat menyegarkan dan ia merupakan pilihan utama saya untuk wangian di rumah.
31/05/2018
Febreze adalah pilihan utama saya untuk wangian rumah. Tetapi, wangian baharu oleh Febreeze betul2 memikat saya.. Sampai suami pun ambil untuk digunakan di kereta..
26/05/2018
Saya sentiasa memerlukan Febreze dalam rutin saya. Tidak kira didalam rumah atau kereta. Ia menjadikan setiap ruang bertambah seri dengan harumannya. Kekal bersih sentiasa.
08/04/2018
benda wajib yg ad kat rumah bagi seorang suri rumah.. lagi2 ad anak kecik yg masih pakai pampers.. kadang2 terbocor.. juz sembur ni da settle.. xyah nak jemur tilam bagai.. hehh
06/04/2018
Boleh digunakan untuk semua tempat tak kira rumah, bilik, sofa, tilam kereta dll. Jimat masa dan tak perlu lagi nak menjemur. Kerja menjadi lebih mudah. Spray saja semua settle

问答

有一个关于此产品的问题? 在下面提问或回答,互相帮助更好地购买。

正在加载

类似产品