Glade® Sensations™ Magnet

4.5 5 0 58 58 <p>Glade® Sensations™ Magnet 让您住家的每个居室都变得清新,同时展现个性。持续的芳香长达60天,出色的设计为您的居住空间增添特别的气氛,让您的居所清香宜人。</p>
Glade® Sensations™ Magnet

点评

27/08/2019
wangi
sangat sesuai bagi yang ingin tenangkan fikiran..haruman bau yang wangi menenangkan minda bila di rumah
05/03/2019
kediaman saya berbau segar sepanjang masa
Glade Sensation Magnet Home reka bentuk yang cantik sesuai untuk kediaman saya, dan kediaman saya berbau segar sepanjang masa.
07/09/2018
Okay
I got this at the reduced to clear section of a shopping market and have been using this for my car instead. Adjustable amount of perfume to be released although i don't think this function is not practical since the perfume can seep through the gaps anyway. Will definitely repurchase due to the small size but huge power of refreshing the surroundings.
03/08/2018
Saya simpan wangian ni dalam almari baju. Almari sentiasa berbau wangi dan segar. Kalau pagi2 tu rushing nak pergi kerja bukak almari nak ambik baju mood terus Ceria... 😊
20/11/2017
Dengan baunya yang menyegarkan udara, amat sesuai diletakkan disudut rumah. Penggunaan yang amat mudah dan menjimatkan. Tukar jer bila dah kering.
26/10/2017
I have used the Glade Sensation Magnet , i absolutely love the refreshing smell. It leaves your hole house smelling so good.
22/10/2017
Bau yang sangat wangi dan lembut. Sesuai untuk dalam bilik dan rumah terutamanya.
19/10/2017
bau sangat wangi. kereta saya berbau wangi dan segar
09/10/2017
Harumannya kekal sehingga 60 hari. Memang berbaloi membelinya. 👍👍👍
29/09/2017
peminat setia glade. baunya yang wangi, harum & menyegarkan bilik tidur, kereta & ruang tamu rumah saya... sentiasa ada stok kat rumah agar rumah sentiasa harum
15/09/2017
GLADE® SENSATIONS™ MAGNET letak di rumah satu bau rumah berbau wangi
13/09/2017
This is long lasting. Great product! I put at my wash room, it is smell fresh.
13/09/2017
Great scent ever!. I use this in my car, my room and everwhere..
20/08/2017
wangian morning freshness dari glade ini sungguh mengharumkan. i use this in my office, The fragrance make me energetic.
25/04/2017
This smell good, not too strong(I don't like the chemical smell), very fresh! Compare to other series, this series is softer but long lasting.

问答

有一个关于此产品的问题? 在下面提问或回答,互相帮助更好地购买。

正在加载

类似产品