4.7 5 0 31 31 此专门配方含有珍珠精华和山茶油萃取液,能滋养头发,使黯淡的头发也变得健康亮丽,并且还提供持久的头发芳香。
  • 4.7 发件人
  • 31 点评

点评

2019/2/6
palmolive shampoo
best pakai shampoo palmolive ni..wanginya tahan lama walaupun bertudung..tidak alami kelumumur
2018/11/3
Rambut wangi
One of my fav shampoo! Bau dia wangi sangat sampai keesokan hari pun masih wangi. Then, rambut memang rasa fresh dan bersih lepas menggunakan shampoo ni. Rasa licin jer rambut. Suka sangat shampoo ni 😍
2018/10/1
Palmolive
Syampu yang sangat bagus kerana 2 in 1 sekali dengan conditoner .amat wangi dan segar selepas memakainya.sesuai wanita bertudung
2018/9/30
Palmolive
One of my shampoo when i was in philippines..it has a great scent..
2018/9/4
Pengguna Tegar
Saya sudah menggunakan shampoo palmolive ni lebih 10 tahun sejak zaman sekolah asrama lagi. Jimat masa sebab 2 in 1,shampoo dan conditioner. Rambut jadi lembut, senang diurus dan bau rambut masih wangi walaupun hari kedua.
2018/8/3
Formula Esen Mutiara dan Ekstrak Minyak Camellia membantu menyubur dan memberikan kilauan pada rambut. Rambut kelihatan sihat Dan tidak kusam marah wangiannya juga kekal sepanjang hari.
2018/7/7
Memang terbaik produk nie.. Sebab 2 in 1 shampoo dan conditioner memudahkan saya... Dan rambut saya kembali lembut yang penting bau yang harum walaupun seharian pakai tudung
2018/5/26
Syampu yang sangat bagus. Rambut lebih lembut dan sangat wangi. Bau wangi kekal lama di rambut. Sangat recommended 👍 👍 👍 👍 👍
2018/4/25
Wangi. Saya setia dengan Palmolive. Dari dulu hingga kini.
2018/4/17
Disebabkan tengok produk dlm halaman home tester, saya dah mencuba botol kecik, tp skang rasa menyesal beli yang kecik, kalau saya tau berkesan dr awal, saya beli botol besar terus, rambut jadik lembut, x perlu perapi, wangi dia pun tahan lama. 1 rumah guna shampoo ni
2018/4/6
Syampu sangat harum dan menyegarkan kulit kelapa. Syampu ni 2in1 so tak perlu pakai conditioner lagi. Jimat masa dan wang juga.
2018/3/20
Syampu yang sangat bagus. Rambut lebih lembut dan sangat wangi. Bau wangi kekal lama di rambut. Sangat recommended 👍 👍 👍 👍 👍
2018/2/7
Tiada lagi masalah Rambut Bercabang dengan Shampoo Palmolive.Tq perkenalkan.
2018/1/30
Saya dah mencubanya dan saya sangat suka dengan bau shampoo palmolive naturals! Bau nya sangat wangi dan tahan walaupun bertudung...
2018/1/10
Bau yang sangat harum dan menyegarkan.. Suami sangat2 suka haruman syampu ini.. Anak2 pon tumpang join sekali letak kat kepala padahal diaorang dah ada syampu sendiri..

问答

正在加载

类似产品