4.5 5 0 37 37 潘婷Micellar Algae Extract 洗发露从知名的Micellar 护肤技术得到启发,海藻精华配方能清除杂质,保护发质,使您的秀发散发自然光彩。
Pantene Micellar Algae Extract Shampoo
  • 4.5 发件人
  • 37 点评

点评

30/05/2020
Sesuai dengan saya
Ini kalau pakai minyak rambut then pakai ni hilang terus gel
07/02/2020
Cleanse scalp
It's quite good for hair wash, and will not make the hair too dry. To be honest, the fragrance a bit too strong for me.
16/12/2019
Not suitable for chemical treated hair
If you have colored hair, this shampoo is not for you because it's makes your hair even drier and colour won't last long, their conditioner is not enough, you need a really good conditioner or else it will be super dry on the ends... I bought this myself and tried and not given a free tester to try... My very honest review
07/11/2019
Saya sudah mencuba
Saya sudah membeli produk ini di pasaraya giant... Ternyata sangat berkualiti dan memuaskan... Menbuatkan rambut saya lembut dan bersinar.. Sangat selesa pada kulit kepala.. Dan sangat wangi
03/11/2019
Not Bad
This was a good shampoo. I have sensitive scalp and dry hair, if i use shampoo wrongly i will feel very itchy for my scalp. But this product won't make my scalp sensitive and won't dry my hair also. Price are very reasonable
22/10/2019
The best syampu ever 😍
Saya telah membelinya di pasaraya ternyata produk ini sgt berkesan.. Ia boleh memlembapkan kulit kepala sy, dan meluruskan rambut ,menghilangkan masalah kelemumur juga...
22/10/2019
The best shampoo
Saya dah beli shampoo ni dekat Watson.. Memang best.. Rambut jadi lembut dan senang utk sikat rambut,, bau pun wangi ❤❤
22/10/2019
Nice fragrant and packaging
Love the colour of the bottle. Leave hair moisturised after wash and no itchy scalp.
18/10/2019
Segar, wangi,lembut dan mudah diurus
Saya telah membelinya di watson. Bau yang sangat wangi dan lembut..selepas menggunakannya,kulit kepala terasa segar, rambut saya juga mudah diurus,sangat lembut dan kulit kepala tidak berminyak lagi. Tiada penambahbaikan perlu dibuat..ia cukup sempurna.
04/10/2019
Good
Sangat suka syampoo ini..bau yang harum..sesuai dengan rambut saya.
30/09/2019
Pantene Micellar Algae Extract Shampoo
Before, i really have problem with dandruff. But after using this for 3 months, my problem is now solved. I love this products cause it smell really nice. It makes me feel so clean and pretty. Now, i am already on my 3rd bottle. Plus, using with the hair conditioner also help to have nice and smooth hair.
04/09/2019
good!
Pantene make smooth to hair. Not sticky and the aroma is good.
23/08/2019
Pantene Micellar Algae Extract Shampoo
Bau yang harum dan tahan lama membuatkan saya jatuh cinta dengan Pantene Micellar Algae Extract Shampoo. Bukan itu sahaja, rasa kesegaran sepanjang hari membuatkan saya lebih selesa melakukan segala aktiviti harian
23/08/2019
Pantene Micellar Algae Extract Shampoo
saya mempunyai masalah keguguran rambut & kelrmumur. Da beberapa product yang saya cuba tapi masalah tetap sama. Bila ternampak Pantene Micellar Algae Extract Shampoo semasa berjalan dengan suami, saya teringin untuk mencuba & feedback dia sangat WOOOWWW!! Kelemumur & gatal kulit kepala saya hilang,rambut juga berbau wangi, dan keguguran rambut semakin berkurangan. Terima kasih Pantene Micellar Algae Extract Shampoo.
19/08/2019
滿不错的洗发精
Pantene Micellar Algae Extract 是我 堂妹介绍我用的洗发精。它 带给我一种冰冷的感觉使我头发清凉。真心 觉得不错。

问答

正在加载

类似产品