PIXY UV Whitening 4 Beauty Benefits BB Cream

4.3 5 0 9 9 它能带出您想要的化妆效果长达12小时——这就是试用PIXY UV Whitening 4 Beauty Benefits BB霜的美妙之处。 体验它带给您的4种美容效果——美白,保护,保湿以及美化。
PIXY UV Whitening 4 Beauty Benefits BB Cream

点评

23/06/2022
Cover kulit dgn elok
Saya baru cuba BB cream ni. Saya cuba nak cari alternatif bagi foundation sebab nak cepat bersiap pergi kerja. So, ramai yg suggest guna BB cream. Harga Pixy pulak sangat mesra poket. Dah helok letak atas muka... Serasi dengan kulit saya. tak menyebabkan pori tersumbat walaupun pakai mask selalu.
01/12/2021
EXCELLENT
Saya sukaa sangat. Kulit sy tak perlu sgt coverage so jarang la guna foundation. Just guna ni sbb tekstur dia tak melekit, senang meresap. Just nak cover sikit darks spot and dark circle. And tak heavy. Nak habis dh n8. Recommended.
04/08/2021
Nice For Natural Coverage
Instead of giving protection and benefit your skin in many way, I am not really the fan of this product since I always looking for a full coverage in my everyday makeup. However, this could be a good choice for those who love natural coverage but still looking for the best second skin.
23/12/2020
Its cheap BB cream that's work
Buy this because my foundation is finish but my favorite foundation are sold out. Since it's so cheap, so i try. The color seem too light to me but when i blend to my skin its oxidize. It's blend so nice but its bb cream so its just light coverage. Does have strong smell that i dont like, but it brighten a bit my skin.
13/08/2020
Mudah, Simple
Tekstur cecair yang ringan di kulit sangat mudah blend sama ada guna jari, berus atau span. Rasa glowing lepas pakai n tahan lama kat kulit depends kuantiti ketebalan kita pakai. Overall sangat puas hati buatkan kulit rasa matte tak kering menaikkan seri wajah lagi. Sangat disyorkan terutama yang tidak suka bermekup. Pakai ni je dah cukup simple.
28/06/2020
Bb cream pixy
Saya dapat ini sebagai hadiah. Nice coverage. Small and easy to bring. Sesuai dengan tona kulit. Natural look.
09/03/2020
Good coverage.
This bb cream from pixy have a medium coverage and matte finishing. Whoever have an oily skin, it may recommended for you guys. The texture is quite thick for a bb cream. But i still love it.
19/08/2019
Tahan lama
Saya sudah mencubanya teksturnya sangat lembut dan tidak berminyak bila dipakai dan membuat saya selesa sepanjang hari
30/06/2019
AFFORDABLE
ive been using this product for months.. sometimes when i lazy to put foundation, i just grab this cause the finish is as smooth as using foundation. plus, it has uv protection to keep my skin from sunlight. and it is 12 hours long wearing.

问答

有一个关于此产品的问题? 在下面提问或回答,互相帮助更好地购买。

正在加载

类似产品