4.8 5 0 56 56 想吃您最爱的 mac & cheese 却不想要额外的麻烦? 试试全新的Prego Mac & Cheese Pasta Sauce, 就能品尝到美味的奶油意大利面,就像专业厨师煮出来的一样!
Prego Mac & Cheese Pasta Sauce
  • 4.8 发件人
  • 56 点评

点评

25/02/2020
Pantas
Bila dah kekurangan masa untuk prepare bahan2 untuk masak tapi lapar, tinggg buka almari amik Prego Mac&Cheese. Senang dan pantas lagi lagi untuk ibu2 yang bekerja. Sangat membantu
18/01/2020
senang untuk dimasak dan dihidangkan
senang untuk dimasak dan senang untuk dihidangkan , anak saya suka prego makaroni & keju. saya tambah kan cheese untuk lagi sedap.
05/01/2020
suamiku hensem bila makan prego
bangun jer tidur...tiba-tiba sos pasta prego dah ada yang terbuka...bahan-bahannya semua dah tersusun diatas meja... rupanya, suami mintak masakkan lagi makaroni meggunakan sos pasta prego. Hampir setiap hari begitu, yang membezakannya hanya...makaroni dan spagethi....sosnya sama....prego
31/12/2019
Not bad
I am a fan for all Prego range. When i tried this one, i was expecting it too be more cheesy. To me, it is a little mild on the cheese part. Not much difference than the Yellow version of it. This one is more pricey than the other version. I think you can add more cheese to this, to make it taste more cheesy.
25/12/2019
Delicious
I'm glad that Prego come up with this range because I love Mac and cheese. It taste ok and it's more nicer if you don't add any water, more creamier.
27/11/2019
Boleh laa
Sy dan anak suka mkn mac & cheese. Dh try masak guna ni tp kalau cuma tambah air rasanya mungkin tak berapa sedap sbb sy masak tambah susu segar pn boleh la rasanya. Tak rsa cheesy cuma creamy ja. Kalau tambah extra cheese mungkin sedap tp better masak sendiri tanpa guna ni 😅
15/11/2019
Best!
Mudah,cepat dan sedap.. Ikut cara saya? Tambah susu cair atau krimer.. Lagi best
12/11/2019
Sangat sedap dan bbaloi
Rasanye yg amat menarik dan creamy..bukan saja anak2 yg sukakan nya malahan ibu bapa juga sgt suka dgn tekstur nye yg sedap tu
03/11/2019
Sedap!
Sedap. Dan mudah masak. Bila-bila ank nak makan. Anytime boleh masakan. Hanya perlukan 5 minit sahaja. Jimat masa, sedap, harga berpatutan. Highly recommended
31/10/2019
Sedap juga tapi sama je macam yang label kuning
Sedap macam sos prego yang lain-lain. Tapi tak paham apa bez dengan sos prego label kuning keju dan herba tu. Tak tahu lah, sekadar marketing je ke? Anak-anak suka sebab keju kan.
31/10/2019
senang dimasak
kesedapan mac and cheese, mudah dan senang dimasak cuma perlu penambahan rasa cheese dgn mozarella atau parmesan sekiranya memasak dgn mengunakan oven.
31/10/2019
Easy my work
The flavour delicous so creamy and molt of cheese. This product easy to me to prepare when dont have more time. i make stock at home every month
24/10/2019
Best way to make mac & cheese
Dengan adanya sos pasta mac & cheese by Prego sangat memudahkan kerja saya sebagai seorang ibu. Menjimatkan masa, tenaga sekaligus dapat memenuhi keinginan anak-anak.
22/10/2019
Good Taste
I love the taste and its convenience to eat with pasta
16/10/2019
Awesome
Anak-anak sukakan keju sebenarnya dalam sos pasta. sangat sedap dimakan bersama makaroni

问答

正在加载

类似产品