4.6 5 0 477 477 QV Cream 由5种高浓缩的保湿成分配制而成, 有助于舒缓敏感肌肤和帮助干燥的肌肤补充水分。 更好的是, 它非常适用于手肘,膝盖和手等干燥部位。 <br> <p>产品特点 <br> • 持久保湿 <br> • 已证实能保湿长达24小时 <br> • 不含香料和其他常见的刺激物 <br> • 皮肤专科医生推荐 <br> • 澳州第一医学护肤品牌 <br>
  • 4.6 发件人
  • 477 点评

点评

19/11/2019
Best, berbaloi, tidak melekit
Mengurangkn kulit kering, melembutkn kulit, menghilangkn gatal2 pada kulit, tidak terlalu melekit
  • 家庭测试 免费产品
19/11/2019
Light. Non greasy. Soft
Showed skin improvement in 1st week. Absorbed without leaving greasy residue or greasy feel.Dryness,flakiness & itchiness
  • 家庭测试 免费产品
19/11/2019
Moisturises my dry skin
#htcmyxQVCream #QVCream #QVskincaremy #hometesterclubmy I have terrible dry hand after back from Europe, and the arrival of QV cream saves my hand. It moisturises my hand instantly and it is not oily at all!
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
Merawat dan melegakan
QV cream merawat dan melegakan kulit kering dan merekah saya..tetapi harga dipasaran agak mahal untuk saya teruskan produk ini
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
non-sticky non-greasy sleek
I always have this very dry skin with my leg, it sometimes makes me very embarrassed when I'm wearing my skirt. the The cream has no smell & the best is it can be applied on the whole body, that is convenience. I've been using it mainly on my legs. It's a rich cream but absorbs relatively quickly, especially it doesn't leave that sticky greasy feel on your hand afterwards. I find it leaves my skin on my leg hydrated. The moisturising effect lasts quite a while, but I need to re-apply after 5-6 hours, especially in the air con condition. All in all, the cream is perfect for me, not too costly, yet effective.
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
Membantu Melembabkan dan Menyegarkan
Sangat membantu melembabkan kulit , dan memberi kesegaran pada kulit kering ,sangat mudah di gunakan dan tidak melekit . Sangat pantas meresap ke dalam kulit . Pengunaan hanya beberapa hari sudah menampakkan kesan yang sangat memuaskan . Sangat membantu ibu yang baru melahirkan anak seperti saya kulit menjadi sangat kering akibat perubahan hormon . #htcmyxQVCream #QVCream #QVskincaremy #hometesterclubmy
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
moisturised dry skin
I have a dry and easily irritated skin plus a super allergic in regards to any products that I used on my skin. So, I always spent quite a sum of money every time I need to buy a lotion for my skin. and this QV cream can definitely replaced the lotion and cream that I used before.
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
Kering, Tidak melekit dan mudah meresap
Setelah menggunakan QV Cream pada anak saya.Kulit beliau sekarang semakin ok dan tidak mudah naik bintik2 merah lagi.Paling best, QV krim tidak melekit dan sgt sesuai digunakan pada bayi.Bahan2 nya juga natural dan tiada kandungan yang merbahaya.Sgt disyoran pada ibu2 yg mempunyai anak yang kulit terlalu sensitif.Saya sangat berpuas hati dengan hasil QV Cream.Terima kasih HTC dan QV Cream.
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
很好的产品
QV cream是一个很好的产品,可以值得推荐给家人很朋友。我试用几天,就去购买给家人使用。因为我的皮肤很干燥,用后可以保湿一整天,还很滋润的,而且价钱不会贵,很大众化。
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
perubahan positif kepada kulit anak sy.
Tekture yg pekat dan mudah digunakan. Sy menggunakan qv krim keatas kulit anak sy kerana dia mempunyai kulit kering. Dan ternayata selama 7 hari penggunaan. Terdapat perubahan positif kepada kulit anak sy. Dan saya akan meneneruskan penggunaa qv cream ini kepada anak sy . 😍
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
Smooth Creamy Hydrated
I like QV Cream because it able to hydrating my dry skin
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
Memang pilihan saya
Really love and recommended for moisturising dry skin user. Suitable For Skin Conditions Such As Dry, Scaly Skin, Winter Itch and so on. #htcmyxQVCream, #QVCream, #QVskincaremy, dan #hometesterclubmy
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
QV Cream terbaikkk
QV Cream terbaik, bagus untuk kulit kering, tidak melekit dan yang penting eczema di kaki anak saya sembuh selepas menggunakan QV Cream
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
Qv cream sesuai utk seisi keluarga!
Qv cream bagus untuk Semua golongan. Saya sangat suka kerana saya boleh berkongsi dengan baby dan suami. Ia juga jimat kerana sapu sikit je dah memberi kelembapan kpd kulit. Qv cream juga bagus dan sesuai utk kulit sensitif. Saya sudah jatuh cinta dgn qv cream dan pasti tak akan pandang brand lain. 😍 #htcmyxQVCream #QVCream #QVskincaremy #hometesterclubmy
  • 家庭测试 免费产品
18/11/2019
Moisturizing, non-sticky, calming
The cream absorbs fast and not sticky at all. I used it for my cracked heels & it helps to moisturize it.
  • 家庭测试 免费产品

测试者照片

问答

正在加载