Wall's Ovaltine Crunchy Pop

4.6 5 0 42 42 奶油味Ovaltine白麦芽冰淇淋,带有巧克力麦芽混合和巧克力麦芽涂层。淋上Ovaltine脆片,每一口都是酥脆的爽口体验!
Wall's Ovaltine Crunchy Pop

点评

21/09/2021
Delicious but too sweet
The outer layer is crunchy and delicious Overall is too sweet
19/09/2021
Sedap cuma manisss sangat
Rupa dan size aiskrim bersesuaian dengan harga, aiskrim sangat menawan, mengenai rasa ianya sangat sedap cuma agak terlalu manis... mungkin boleh kurangkan sedikit rasa manis.. yes i will recommend it..
18/09/2021
Aiskrim Ovaltine malt putih berkrim
Aiskrim Ovaltine malt putih berkrim dengan putaran coklat malt yang disaluti coklat malt. Kelazatannya ditambahkan lagi dengan Kepingan Ovaltine Rangup untuk kesedapan yang Rangup Kaw Kaw dalam setiap gigitan! Semestinya membuka selera.
17/09/2021
Sangat sedap
Rangup coklat diluar bila di gigit MMG best.. rasa ovetine yg biasa kite minum sahaja just nice manis ye sgat best. Share dengan anak yg memang suka aiskrim bersalut coklat d luar memang berebut.
16/09/2021
A good ice cream to try
Nice & crunchy outside. But a lil too sweet for me. As for the filling inside, not too sweet. Just nice. The taste of malt can be tasted. Can be considered as a balanced taste. If you are keen on sweet treat you should try this.
09/09/2021
Berbaloi n sedap
Berbaloi la dengan harga sebab sedap. Dalam berlemak. Luar chocolate tu crunchy. Nyum. Makan satu tak cukup ye.
09/09/2021
Ovaltine ice-cream
A milky and chocolatey ice-cream with chocolate crunchy bits coating outside. Overall, it is delicious and not overly sweet.
07/09/2021
SEDAP !! WORTH IT!
aiskrim ni sedap la. i love the taste vanilla & chocolate and texture dia lambat nak cair. the ovaltine layer yg kat luar tu memang puas hati makan. tak tipu ! it's not that pop la tapi crunchy la jugak.. sedap makan tengah musim panas or hujan2. harga pun okay, mampu milik gittuh.
07/09/2021
Crunchy goodness
The ice cream wasn't too sweet which is great for me! And I loved how crunchy the outer chocolate was. The only downside for me is that I felt it was too much. Nothing wrong with too much ice cream, but I got bored eating 3/4 way in
01/09/2021
Sangat suka
Saya sangat sukakan kerangupan malt ovaltinenya..kombinasi dgn ice cream vanillanya..sgt mengagumkan..
01/09/2021
Ice Cream Terlalu Manis
Rasa Ice Cream Terlalu Manis. Untuk pop tidak terasa langsung pop tersebut. Kombinasi
30/08/2021
Sedap..gabungan coklat😋
Serius sedap... Try beli untuk rasa.. ternyata sedap.. rangup serta lembut di dalam... Memang sedap laaa.. korang kena rasa sendiri harga below RM4 xsilap antara Rm3. 50 ke rm3. 90
27/08/2021
Sedap
The crunchiness on the outside plus the smoothness of the ice cream inside is superb. I bought it as a treat for myself and really enjoyed it.
26/08/2021
Walls ovaltine
Ais krim yang sangat sedap,menjadi kegemaran seisi keluarga,chruncy creamy dan rasa yang sangat sedap..anak anak sangat gemar lebih lebih lagi rasa coklat dan susu yang berlemak krim
26/08/2021
Delicious
I first time trying Ovaltine crunchy pop ice cream, I quite like it as it is not too sweet and the ice cream texture is smooth and the taste is rich, it likes its choc coated so much.

问答

有一个关于此产品的问题? 在下面提问或回答,互相帮助更好地购买。

正在加载

类似产品