YSL Beauty All Hours Foundation

4.6 5 0 176 176 YSL Beauty All Hours Foundation 让您从容地度过漫长的白天和夜晚。创新的配方防水,耐转移,提供长达24小时的舒适感。即使活动不断,也无需补妆。这款奢华高遮瑕粉底无面膜效果,提供控油细腻的哑光妆效,让您脸上不再泛油光,并能减少毛孔显现。
YSL Beauty All Hours Foundation

点评

24/08/2021
非常的好用
只需要涂上薄薄一层就可以遮瑕还有防嗮效果。持续24小时不脱妆,没有厚重油腻感,非常的好用,很是推荐给大家哦
  • 家庭测试 免费产品
27/06/2021
Very natural looking, not drying my skin and flawless look
Very natural looking after applied, covers all imperfection on my skin, and most importantly it doesn't dry up my skin. It doesn't smeared on my face mask. On a hot sunny day, it doesn't melt away with my sweat and not gave the appearance of shiny face.
  • 家庭测试 免费产品
27/06/2021
Comfort to apply on face for whole day
Comfortable to apply on face for whole day. recommended!
  • 家庭测试 免费产品
26/06/2021
Texture sangat lembut dan murah di blends,very recommended!
Foundation YSL beauty all hours ni sangat la sesuai dengan gelaran pada tag line nya iaitu tahan selama 24jam,means!All day!yes is it!benar tahan dan tidak melekat pada fabric lain,contohnya mcm org yang bertudung memang sangat sesuai,tambahan lg Sekarang musim pandemic covid19,ianya memang tak kan transfer kepada fabric lain,sangat jimat pada penggunaannya sebab pakai sedikit sudah cukup untuk full cover di seluruh kulit wajah anda,tapi sekiranya anda mempunyai kulit wajah yg agak berparut @ tona tidak sekata Serta berlekuk disaran kan pakai foundation YSL ni dengan menggunakan teknik 2 layer barulah dapat Hasil yg menakjubkkan,and yes!ianya sangat sesuai untuk kulit normal to dry skin,bagi sy sudah tentu akan purchase for the next time,boleh buat salah satu koleksi foundation,hehe!
  • 家庭测试 免费产品
25/06/2021
Kemas Selesa dan sangat Wangi
Tekstur foundation ini sangat best dan yang berbau wangi Sangat sesuai untuk yang mempunyai kulit yang suka berpeluh Recommend
  • 家庭测试 免费产品
25/06/2021
光泽度不错
YSL Beauty All Hours Foundation,光泽度,平滑度,控油度,遮瑕度都还好
  • 家庭测试 免费产品
25/06/2021
Super good product, like it
YSL Beauty All Hours Foundation gives me full coverage that lasts up to 24 hours.
  • 家庭测试 免费产品
24/06/2021
sangat best memberi perlindungan 24jam
sangat best.. tahan lama.. memberikan perlindungan 24jam
  • 家庭测试 免费产品
23/06/2021
容易上化妆,服贴
这个foundation 感觉清爽舒适,容易上妆不会卡粉。遮瑕能力就还好浅色的色斑可以解决,但如果比较深色的色斑还是会看到。但是总体来说这个粉底真的很好用,不掉粉也好上妆。
  • 家庭测试 免费产品
23/06/2021
Good coverage but doesn't feel too heavy
Love it as it does its job on coverage but doesn't appear cakey or too heavy.
  • 家庭测试 免费产品
22/06/2021
memberikan kawalan seri matte
Tidak oily sepanjang hari, tidak ada garis harus walaupun matte
  • 家庭测试 免费产品
22/06/2021
mudah, ringan, bertahan
Hanya perlu gunakan amaun yg sedikit bagi mendapatkan kesan penutupan yang menyeluruh pada wajah. Juga bau yang menyenangkan pengguna.
  • 家庭测试 免费产品
22/06/2021
Sangat baik Dan sesuai
Beauty foundation menjadikan kulit saya berseri Dan sesuai dengan kulit saya.
  • 家庭测试 免费产品
21/06/2021
YSL Beauty All Hours Foundation gives full coverage on face.
YSL Beauty All Hours Foundation is a good choice in covering flaws with high permanancy. Definitely a good choice for make up that need to stand for long time.
  • 家庭测试 免费产品
21/06/2021
lightweight but full coverage
YSL Beauty All Hours Foundation highly recommend! It’s lightweight but full coverage. Nak keluar lama-lama pun takde masalah cause texture foundation ni sangat ringan & tetap stay nicely kat muka sampai berjam-jam! Love the smell & texture. Love it♥️Thanks.
  • 家庭测试 免费产品

问答

有一个关于此产品的问题? 在下面提问或回答,互相帮助更好地购买。

正在加载

类似产品