Andrélon Special Oil & Care 1 minuut WOW Masker

Andrélon Special Oil & Care 1 minuut WOW Masker

4.3 van 7 beoordelingen
raad het aan
Andrélon Special Oil & Care 1 minuut WOW Masker biedt intensieve verzorging voor droog en pluizig haar, verrijkt met arganolie en marula-olie.
Beoordeling
Galerij van testers
Koop nu
Mariam

5 Beoordelingen

Hair mask

This hair mask was ok, not bad but ai had to use a lot of product to feel that its giving the desired effect. I would purchase it again but its not my top preference.

Melanie

58 Beoordelingen

Fijn masker

Dit masker is erg fijn! Na eventjes intrekken voelt het haar super zacht en soepel aan. Daardoor is het haar ook een stuk makkelijker door te kammen!

Nathalie

21 Beoordelingen

Fijn en snel haarmasker

Ik vind dit een heerlijk haarmasker! Het haarmasker ruikt lekker en is snel in te gebruiken. Je brengt het masker gelijkmatig aan over je haar en wacht een minuut. Na 1 minuut goed uitspoelen en je hebt vervolgens heerlijk zacht haar wat ook nog een lekker ruikt!

Patricia
Patricia

5 Beoordelingen

Heerlijke haarmasker

Heerlijk een snelle haarmasker voor mijn iets te droge krullen, alleen het ruikt naar pepernoten

José

3 Beoordelingen

Maakt je haar zacht

Je haar voelt zacht aan na gebruik. Makkelijk te gebruiken.

2 Beoordelingen

Waanzinnig fijn masker

Ontzettend fijn product snel resultaat en erg makkelijk toe te passen binnen enkele minuten resultaat mooi glanzend verzorgd haar klitvrij .

Jaimy
Jaimy

1 Beoordelingen

Werkt als een tierelier

Zorgt voor zachte en goed doorkambare haren. Erg fijn product. Enige kleine nadeel vind ik dat mijn haren sneller vet worden

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€6.99Andrélon Special Oil & Care 1 minuut WOW MaskerKoop nu

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.