Andrélon Special Oil & Care 1 minuut WOW Masker

Galerij van testers
Saar

12 Beoordelingen

Gewoon

Het ligt eraan wat voor haartype je hebt natuurlijk maar ik vind het zelf niet zo goed voor mijn haar maar mijn nichtje wel dus ik zou het zelf testen als je golvend haar hebt.

I

4 Beoordelingen

Niet mijn ding

Heel handig maar niet echt mijn ding, ruikt wel erg lekker. Denk een kwestie van wennen, vond mijn haar erg vettig na gebruik.

Melanie

58 Beoordelingen

Goed haarmasker

Na het gebruik van dit haarmasker was mijn haar lekker zacht en goed doorkambaar. Een voordeel is dat dit masker niet lang hoeft in te trekken! Daardoor zou ik het opnieuw kopen. Ik ben benieuwd naar de andere 1 minuut maskers van Andrelon.

85 Beoordelingen

Fijn spul

Een heerlijke behandeling voor je haar , ruikt in ieder geval lekker, gebruik er minimaal van en alleen in de puntjes vann mijn haar

J
Jahmalia

1 Beoordelingen

Verzachtend product

Het werkt maar niet helemaal voor mijn haar Ik heb iets nodig wat nog meer hydrateert en niet alleen verzacht… Het ruikt lekker maar is voor mij dus geen keeper

G
Gerda

3 Beoordelingen

Fijn masker

Ik vind dit een fijn masker. Er is voor mijn haar maar weinig nodig. Na even intrekken en mijn haar uitspoelen voelt mijn haar direct zacht aan. Het is daarna makkelijk doorkambaar.

R
Rianne

2 Beoordelingen

Wow masker

Het Andrélon Special Oil & Care 1 Minuut Wow Masker zorgt voor zacht en soepel haar. Het haarmasker voor droog en pluizig haar is verrijkt met 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong zoals arganolie en marula-olie. Arganolie staat bekend om haar voedende en verzachtende eigenschappen. De marula-olie is afkomstig uit de Afrikaanse marulaboom en heeft een hydraterende werking op je haar. Het Andrélon Special Oil & Care 1 Minuut Wow Masker zorgt binnen 1 minuut voor zijdezacht, gevoed en makkelijk doorkambaar haar. Dit haarmasker dringt diep door in je haar, voorkomt pluis en geeft je haar glans zonder het vet te maken. Hoe gebruik je het Andrélon Special Oil & Care 1 Minuut Wow Masker? Breng het masker na het wassen aan op vochtig haar. Laat het slechts 1 minuut inwerken en spoel daarna grondig uit. Je kunt dit masker dagelijks gebruiken. Tip: heb je lang haar? Breng het masker dan voornamelijk aan vanaf 5 centimeter van de haaraanzet tot aan de punten.

Kim
Kim

14 Beoordelingen

Hier was ik naar op .

Dit product heb ik een tijd geleden ontvangen door de hometesterclub en ik was zo onder de indruk dat ik gelijk de shampoo en conditioner erbij heb gekocht. Andrelon heeft zoveel verschillende soorten shampoo maskers enzovoorts dat het zo moeilijk te kiezen is welke nu precies voor jouw haar geschikt is. Dus ik ben zo dankbaar dat ik nu eindelijk het product dankzij jullie wat mijn haar mooi laat krullen en niet snel vet wordt. Ik kan 3 weken zonder mijn haar te wassen als ik zou willen en nog steeds mooi en fris haar hebben. Ik raad dit iedereen aan die net als ik gezond en glanzend haar wilt hebben. Het masker doet echt z'n werk en zal er zeker meer kopen.

Nick
Nick

5 Beoordelingen

Goed en lekker!

Goed en makkelijk te gebruiken! Verder is het lekker aan te brengen.

J
Jossam

18 Beoordelingen

Zeer goed en lekker reuk

Hij is zeer goed en heeft nog zeer lekkere reuk. Ik vind dit procut echt goed voor lang haar.

Thuis getest met gratis product

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.