5 van 7 beoordelingen
raad het aan
Heerlijke duurzame thee
Fijn merk en super lekkere thee. Deze thee is vooral voor mensen die van donkere thee houden maar Clipper heeft zoveel smaken dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Bovendien microplastics vrij!
Lichte luxe in een kopje
Clipper Earl Grey Organic Thee is een zachte, geurige thee met een fijne hint van bergamot. Biologisch en puur van smaak – perfect voor een ontspannen moment.
Thee van clipper
Een lekkere earl grey thee. Geen bittere na smaak. Smaakt als een “verse thee”. Lekker voor ontbijt lunch en diner. Clipper thee zijn van een goede kwaliteit
Gewoon lekkere smaak Earl grey
Deze thee is heerlijk van smaak perfecte kleur ( houd niet van te donkere) en vind hem gewoon lekker ook heerlijk met citroentje erin
Overal all over je thuis voelen
Clipper Earl Grey Organic Tea, die laat je je overal thuis voelen, door het drinken van een grote mok warme duurzame overheerlijk smakende geurende aromatische biologische thee
Lekkere biologische Earl Grey
Deze thee is lekker als je van Earl Grey thee houd. Wat ik ook superfijn vind is dat het biologisch is. De thee is niet heel goedkoop en daarom koop ik hem vaak als hij in de aanbieding is.