4.4 van 11 beoordelingen
raad het aan
Elke dag dubbel genieten met de chocolade mokka van de ruijter.
Beoordeling
Koop nu
Gonny
Gonny

96 Beoordelingen

De Ruijter Specials chocolade mokkasmaak

Mwah tis dat manlief een smaakjesfriek is..niet voor mij deze hagelslag.Mokka vind ik overheersen proef liever de pure chocolade. Man blij det hij er lekker lang mee.

Ingrid
Ingrid

116 Beoordelingen

Echt heel lekker

Echt heel erg lekker , pak is ook zo leeg is een favoriet hier in huis, heerlijk van smaak goede korrel met een likje echte gezouten roomboter

Bianca
Bianca

34 Beoordelingen

Mijn quiltyplessure

Jeetje wat is de chocolade hagelslag toch lekker. Een mooie volle chocolade smaak met een goede mokka smaak. Dit is een feestje op mijn boterham, (of over mijn havermout, of kwark of gewoon uit het pak). Je ziet ik kan deze moeilijk weerstaan.

Luka
Luka

42 Beoordelingen

Heerlijk!

Ben je fan van mokka én chocolade? Dan is dit een topkeuze. Ietsje duurder en zoeter, maar zeker een lekkere verwennerij. Lekker op brood, in de yoghurt of zelfs op ijs!

3 Beoordelingen

Verrasent

Verasing voor je brood maar ook heerlijk ter garnering op je toetje Een waren smakelijke verrassing voor op je brood echt een aanrader

Miranda
Miranda

45 Beoordelingen

Heerlijke smaak

Heerlijke hagels, lekker koffie mokka smaakje en smaakt vooral goed op een warm keizerbroodje uit de oven. Daardoor smelt de hagelslag letterlijk in je mond. Ook lekker om soms eens een handje hagels naar binnen te sneaken als er geen chocolade in huis is en je snakt naar iets zoets.

Shahd

7 Beoordelingen

My review

De Ruijter Specials chocolade mokkasmaak is echt een aanrader! De combinatie van zachte chocolade en die subtiele mokkasmaak maakt elke boterham een stukje lekkerder. Het is niet te zoet, precies goed waardoor je er makkelijk van blijft eten zonder dat het gaat vervelen. Ik gebruik het vaak als ik zin heb in iets lekkers, maar wel iets waar ik me ook een beetje goed bij voel. Echt zo’n product waar je steeds weer naar teruggrijpt!

Jossam
Jossam

23 Beoordelingen

Mega ongezonde troep!

Mega ongezond, dit bestaat uit 73% suiker en 15% vet! De naam moet De Ruijter Specials SUIKER chocolade mokkasmaak! Ik zou dit product zeker niet aanbevelen aan een persoon!

B
Bella

14 Beoordelingen

Lekker

Het is heel lekker op brood. Lekker, zoet en zeker ervan te genieten. Een aanrader voor op je broodje

Demi
Demi

87 Beoordelingen

Love it

Zowel mijn kinderen als ik houden van deze hagelslag, het liefst worden ze zo opgelikt zonder broodje eronder. Een heerlijke mokka smaak die overduidelijk terug komt. Zeker een aanrader!

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€3.49Albert HeijnKoop nu

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.