Dove Original 72h Antitranspirant Deodorant Stick
Dove Original 72h Antitranspirant Deodorant Stick
4.9 van 7 beoordelingen
raad het aan
De Dove Original 72h Antitranspirant Deodorant Stick biedt tot 72 uur bescherming tegen zweet. Hij hydrateert en maakt je huid zachter en gladder. De stick is ideaal als je gevoelige oksels hebt en je gebruikt hem makkelijk onderweg.
Beoordeling
Koop nu
Nerman

3 Beoordelingen

Dovee

Döve ürünlerini ailecek kullaniroz ve cok memnunuz şiddetle tavsiye ederim ............................?.....................

Shawny
Shawny

8 Beoordelingen

Deo stick

Dit is een ideale handige deostick. Laat geen witte waas achter. Ideaal voor sochtends op te doen en eventueel als je een dag weg bent de bij behorende deospuit mee nemen zodat je de zelfde geur blijft houden

Lígia

2 Beoordelingen

Muito bom!

Produto com cheiro maravilhoso e de longa duração!! O único incoveniente é ficar resíduo nas roupas e ser difícil de tirar. Mas é ótimo!

Bianca
Bianca

34 Beoordelingen

Zacht voor de huid

Heel fijne deostick. De stick is zacht voor mijn huid en de werking langdurig zodat ik niet hoef bij te smeren in de loop van de dag. De geur is subtiel maar wel lekker

Ingrid
Ingrid

116 Beoordelingen

Fijne zachte deo

Fijne deodorant en makkelijk in gebruik Ruikt aangenaam en zacht Qua prijs ook goed te doen zeker in de aanbieding Ik vind hem erg fijn

Ioana
Ioana

125 Beoordelingen

Amazing product

I am a very big fan of Dove products. This one is by far the best one I’ve ever bought. I absolutely adore and I totally recommend.

Judith

6 Beoordelingen

Lekker geurtje

Dove is altijd goed, ik vind het heel lekker ruiken en deze deo werkt super, geen nare luchtjes of natte kringen in je shirt.

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€5.99Dove Original 72h Antitranspirant Deodorant StickKoop nu

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.