Dr. Oetker Vanillemolen
Dr. Oetker Vanillemolen
4.8 van 5 beoordelingen
raad het aan
Met de Dr. Oetker vanillemolen geef je in een handomdraai een heerlijke vanillesmaak aan je favoriete baksels en gerechten.
Beoordeling
Koop nu
Gonny
Gonny

96 Beoordelingen

Makkelijk in gebruik

Zo hier was ik wel blij mee wat een gemak deze vanillemolen van Dr Oetker. Geen gehannes meer met stokjes ...even draaien desnoods boven een lepel voor de dosering en klaar.Goede vanillesmaak en de molen werkt uitstekend. Blijft best wel lang goed.Hij is best prijzig vind ik. Maar je hebt niet zoveel nodig per baksel.

Linda

5 Beoordelingen

Super handig!

Dit is oprecht een handig product tijdens het bakken. Geen geklooi meer met vanillestokjes of extract. Makkelijk in gebruik en er komt precies de juiste korrelgrootte uit. Ideaal!

Miranda
Miranda

45 Beoordelingen

GEWELDIG

Ik ben echt heel blij met deze vanille molen! Nu hoef ik niet meer onhandig een stokje te schrapen, maar kan ik gewoon een beetje met de molen draaien. Het mechanisme werkt goed en de smaak is top. Ik zou dit echt een ieder aanraden!

Ioana
Ioana

125 Beoordelingen

The best!

Gives that amazing and perfect flavor and taste if vanilla to the cakes,cupcakes etc :) love it

Demi
Demi

87 Beoordelingen

Super handig

Geen moeilijkheden meer met de stokjes afschaven en gebroken stokjes. Het product werkt erg fijn en zo kan je gemakkelijk doseren. De stokjes zijn altijd best duur en moeilijk fijn te krijgen. Dit is echt de perfecte uitkomst. Wel is het moeilijk te verkrijgen bij maar bepaalde winkels.

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€6.99Albert HeijnKoop nu

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.