4.9 van 11 beoordelingen
raad het aan
Geef je alledaagse apparaten voeding met deze Duracell Classic AA-batterijen. Met dit 20-pak heb je voorlopig weer genoeg batterijen in huis.
Beoordeling
Galerij van testers
E
Eva

1 Beoordelingen

Rossum • 16-6-2025
Duracell Classic AA-batterijen

Ik vind dit een erg goed product voor een redelijke prijs met veel batterijen. Het fijnst aan dit product was dat je zo langdurig kan gebruiken. IK beveel dit voor iedereen aan voor elk appaataat.

B
Bella

14 Beoordelingen

17-4-2025
Goede batterijen

Deze batterijen zijn heel goed. Ze gaan lang mee en werken goed. Zeker een aanrader als je goede batterijen wilt.

Judith
Judith

12 Beoordelingen

Achterveld • 20-3-2025
Ze doen echt wat ze beloven

Het gaat echt langer mee dan andere merken l

Demi
Demi

39 Beoordelingen

Doetinchem • 16-3-2025
De beste

Deze batterijen zijn naar mijn mening gewoon de beste batterijen die het langst meegaan. Wij gebruiken deze batterijen vooral voor het kinderspeelgoed, wij vinden dit de veiligste oplossing.

Anouschka

6 Beoordelingen

13-3-2025
Fijne batterijen

Fijne batterijen die veel langer meegaan dan de goedkopere versies.

Jennifer
Jennifer

50 Beoordelingen

Hellevoetsluis • 22-2-2025
Prijzig

Voor hier in huis erg prijzig mijn kinderen gebruiken erg veel batterijen en het maakt niet uit of het Duracell is of een ander merk met het speelgoed is het allemaal zo leeg helaas had gehoopt dat ze inderdaad langer mee gingen

Ioana
Ioana

97 Beoordelingen

Hoofddorp • 21-1-2025
Good !

They are the best,they last a lot. When you have kids and plenty of toys it’s the best decision to buy them

23 Beoordelingen

Velp • 10-12-2024
Batterijen met lange levensduur

Goede batterijen. Je kunt ze in vele apparaten gebruiken. De batterijen gaan lang mee en hebben veel power. Het zijn niet de goedkoopste batterijen maar wel de beste. In deze dus duurkoop is goedkoop.

Melanie

45 Beoordelingen

30-7-2024
Goede batterijen

Echt goede batterijen. Gaan een lange tijd mee en werken prima. Ik gebruik al jaren Duracell en ben nog altijd tevreden. Ideaal voor verschillende producten.

Lies

6 Beoordelingen

Gorinchem • 3-7-2024
Kwalitatief goede batterijen

Duracel heeft kwalitatief goede batterijen in de categorie wegwerp batterijen. Maar, eigenlijk is het gebruiken van dit soort wegwerpproducten niet meer van deze tijd en zouden ze gewoon oplaadbaar moeten zijn.

10-12-2024

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.