4.9 van 23 beoordelingen
raad het aan
AI-beoordelingssamenvatting
Duracell Classic AA-batterijen worden positief beoordeeld op hun lange levensduur en goede prestaties. Gebruikers beschouwen ze vaak als de beste batterijen en merken op dat ze langer meegaan dan alternatieve merken. De batterijen zijn geschikt voor diverse apparaten, zoals afstandsbedieningen en speelgoed. De prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd. Daarnaast worden de betrouwbaarheid en het milieuaspect genoemd.
Gewoon kwaliteit.
De batterijen gaan erg lang mee. Veel langer dan gewone batterijen. Door hun hoge capaciteit hoeven ze minder vaak vervangen te worden. In een afstandsbediening of horloge kunnen ze makkelijk meerdere maanden meegaan zonder dat je ze hoeft te vervangen. Ik ben erg blij met deze aankoop.
Topper
To batterijen. Sinds kort heb ik een apparaatje om voltage te meten, bij deze was zelfs 1,83v wat is hoger dan standaard 1,5v
Duracell gaat langer mee
Veel andere merken gebruikt maar gaan niet zo lang mee als de Duracell Classic AA batterij. Niet goedkoop maar is het wel waard. Ik gebruik ze voor mijn keukenklok wc diffuser en ledverlichting. Zeer tevreden
Ze werken echt goed.
Deze batterijen werken erg goed en gaan erg lang mee. Het zijn een van de beste batterijen die ik ooit heb geprobeerd. Heel goed product.
100 % energy
Great value for households that burn through AAs. Duracell Classic AA start strong and stay consistent; my TV remote and Xbox controller haven’t dropped connection in weeks. They come well within date, recycle easily, and I’ve never had corrosion. Not the absolute cheapest, but the longevity makes up for it.
Goed werken lang
Ze werken goed en ze gaan lang mee. Ik heb ze in een rc auto gedaan en die doet het nu al 3 maanden. Ook heb ik ze ook gebruikt voor een tv afstandsbediening die het ook al lang doet
Doen het goed
Misschien gek maar deze doen het toch het beste, zijn land werkzaam en heb je kans plezier van. Heb het idee dat andere merken veel sneller leeg zijn
Batterij
Een prettig product om in huis te hebben. Batterijen werken goed. Instructies zijn duidelijk. Product werkt op verschillende apparaten en doet zijn functie.
Duurzame en betrouwbare Duracell
Duracell Classic AA-batterijen zijn echt duurzaam en betrouwbaar. Ze gaan lang mee, zelfs bij intensief gebruik, waardoor je apparaten langer blijven werken zonder dat je vaak batterijen hoeft te vervangen. Perfect voor dagelijkse apparaten zoals afstandsbedieningen, speelgoed en zaklampen!
Een begrip, nooit problemen mee gehad.
Nooit problemen met duracell gehad. Het is een begrip en bijna een synoniem voor "batterij" geworden. Heb echter niet heel veel kennis van batterijen of hoe verantwoord Duracell zijn process is. Dat lijkt me nog wel interessant om ooit in te verdiepen. Vooralsnog voor een goede batterij pak ik meestal dit goude pakje op.