Fanta Pomelo zero sugar

Fanta Pomelo zero sugar

3.9 van 10 beoordelingen
raad het aan
Proef de verrassende smaak Fanta pomelo no sugar. Een combinatie van sprankelend water en echt pomelosap, maar dan zonder suiker.
Beoordeling
Koop nu
T
Tim

5 Beoordelingen

Lekker voor een keer

Misschien voor een hete zomerdag een keertje lekker maar voor mij iets te bitter/zuur. Wel fijn dat het een zero variant is zonder suikers en hierdoor weinig calorieën.

Lianne

3 Beoordelingen

Prima

Ik vind dit product zelf niet heel bijzonder. Hij is prima van smaak maar ik heb zelf liever de normale fanta. Een pluspunt vind ik dat hij wel echt naar pomelo smaakt.

Chiara

39 Beoordelingen

Ondanks zero sugar toch wel erg zoet

Opzich is het een prima frisdrank alleen jammer dat deze nog steeds behoorlijk zoet is. Ik gebruik hem nu met een paar delen water om zo als soort limonade te drinken. Dan erg fijne smaak!

Ioana
Ioana

113 Beoordelingen

Super fresh

The whole family have tried the Pomelo Fanta zero sugar and we love it , it have such a great taste and the best part that have zero sugar!

P
Piotr

2 Beoordelingen

Lekker

Fanta Pomelo Zero Sugar is fris, licht bitter en verfrissend. De pomelo geeft een unieke twist en doordat het suikervrij is, drinkt het lekker weg zonder schuldgevoel.

Melanie

58 Beoordelingen

Lekkere frisdrank

Ik vind dit een lekkere Fanta variant. Wel wat zoet en sterk van smaak. Een echt zomers drankje perfect voor een warme zomeravond! Weer eens wat anders dan Fanta Orange!

Marian
Marian

85 Beoordelingen

Lekker fris van smaak

Ik vind dit een van de lekkerste Fanta smaken. Echt een frisse smaak maar zeker herkenbaar als Pomelo. Ik heb deze smaak liever dan de standaard sinaasappel smaak. Zeker op warme dagen vind ik deze veel meer verfrissend

K
Kylie

4 Beoordelingen

Lekker, niet super bijzonder

Hij smaakt wel lekker maar hij is niet super bijzonder. Hij is niet overdreven aan de zoete kant en je merkt ook niet per se dat het een suikervrije variant is. Lekker voor af en toe.

Lisa
Lisa

8 Beoordelingen

Verfrissend

Fanta Pomelo is al jaren één van mijn favoriete frisdranken. Ik ben blij dat ze eindelijk met een suikervrije variant zijn gekomen, dan kan ik er nog meer van genieten.

Berry
Berry

2 Beoordelingen

Lekker maar gewoon

Ik heb deze gekocht om samen met mijn kinderen te drinken zij waren erg enthousiast ik ben gematigd enthousiast hij is lekker maar niet geweldig vind ik .hij is niet zo zoet als de gewone variant maar ook niet te vlak dus ja ik kan hem wel aanraden.

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€2.79Albert HeijnKoop nu

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.