4.5 van 39 beoordelingen
raad het aan
AI Review Summary
De douchegel wordt overwegend positief beoordeeld vanwege de heerlijke, frisse en vaak mannelijke geur. Het product vormt een prettig, zacht en rijk schuim dat de huid een fris en zacht gevoel geeft. Zowel de geur als het frisse gevoel blijven langdurig aanwezig na gebruik. Veel gebruikers bevelen het product aan en zijn zeer tevreden. De verpakking wordt als luxe en aantrekkelijk ervaren en het product is geschikt om cadeau te geven. Over het verbruik zijn de meningen verdeeld; sommigen vinden dat er weinig van nodig is, anderen juist veel, en er is vraag naar een groter formaat. Enkele nadelen die worden genoemd zijn huidirritatie, een geur die als te aanwezig wordt ervaren, en een lekkende bus.
Douche gel
Dit product cadeau gegeven aan mijn partner. Gel heeft een frisse geur. Daarnaast is het een prettige schuim om te wassen. De bus geeft een goede druk en schuim komt er gemakkelijk uit.
Man erg tevreden
Deze voor mijn man gekocht , hij vind het echt lekker , de geur en de substantie, rijkelijke schuim dat je een heerlijk gevoel geeft
Heerlijke geur!
Mijn man is ontzettend blij met deze douchegel. Het ruikt heerlijk en de verpakking heeft een luxe uitstraling. Dit product is ook zeer geschikt om cadeau te geven! Ik zou het zeker opnieuw kopen.
Goed ruikende doucheschuim
Een heerlijk ruikende douche schuim. Deze schuim voelt goed aan bij het aanbrengen. En ruikt ook heerlijk. Ik geef deze schuim toch maar drie sterren omdat ik uitslag kreeg. Ik heb een droge een gevoelige huid. Dus voor mij persoonlijk dus minder.
Heerlijk geurende foam
Het is altijd leuk om een gel in foam te zien veranderen, zeker als het ook nog eens lekker mannelijk gaat ruiken! De foam is goed met je handen te verdelen over je lichaam. Voelt zacht aan en ruikt verfrissend. Echt een fijn produkt! Slechts één kanttekening; de gelbus lekt een beetje na en daardoor blijft er schuim in de dop achter.
Kadootje
Zowel mijn man als mijn zoon vonden dit een kadootje op me gebruiken, zo verfrissend en heerlijk ruikend! De rijke foam was heerlijk. Het product moet blijven zoals het nu is! Ik zou dit product absoluut aanraden!
Foaming shower gel
Heerlijke geur en geeft je huid een fris en zacht gevoel. Echt verwennerij om dit produkt te gebruiken
Verfrissend
Verfrissende douchegel waarbij de geur nog lang blijft hangen als je de douche weer uit komt ! Mooie verpakking en dus ook leuk om cadeau te geven ! Ik raad dit product zeker aan
Weelderig
Een heerlijk product met zacht weelderig schuim en een heerlijke mannelijke geur