Glade Jasmine Sandalwood Dfiffuser
Glade Jasmine Sandalwood Dfiffuser
4.5 van 37 beoordelingen
raad het aan
AI Review Summary

De Glade Jasmine Sandalwood diffuser wordt overwegend positief beoordeeld. Klanten waarderen de heerlijke, aangename geur, die vaak als subtiel en niet overheersend wordt ervaren. De geur draagt bij aan een prettige sfeer in huis en blijft lang aanwezig. Het product wordt gezien als gebruiksvriendelijk en het design wordt als aantrekkelijk beschouwd. De functionaliteiten, zoals de instelbaarheid en de bewegingssensor, worden positief ontvangen en de flexibiliteit in plaatsing wordt gewaardeerd. Veel klanten geven aan het product opnieuw te willen aanschaffen, mede omdat het positieve reacties van bezoekers uitlokt. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Zo wordt de functionaliteit soms als problematisch ervaren, onder meer door een te gevoelige bewegingssensor of een automatische sprayer die niet naar behoren werkt. Tevens wordt het verbruik van de cartridge als relatief hoog genoemd, waardoor deze snel leeg is. Sommige gebruikers vinden de geur persoonlijk minder prettig, ervaren het product als prijzig of vinden dat het apparaat te veel geluid maakt.

Bekijk meer
Beoordeling
Galerij van testers
Desiree
Desiree

20 Beoordelingen

Heerlijk

De Glade Jasmine diffuser brengt een zachte, bloemige geur in huis die meteen een rustige sfeer creëert. De jasmijngeur is niet te sterk, maar precies genoeg om een kamer fris en warm te laten aanvoelen. Fijn voor in de woonkamer of slaapkamer, en ideaal als je houdt van een ontspannende, elegante geur.

Lam

5 Beoordelingen

Leuk ontwerp en zoete geur

Ik ben student, dus de prijs is voor mij een beetje aan de hoge kant. Maar het is een goed merk, dus dat is begrijpelijk. Ik vind het ontwerp en de geur leuk, vooral de geur is heel schattig en zoet.

Shera

Frisse jeur

Frisse geur, ik kreeg veel complimenten van mijn gastheren! Het vanille-extract is zo fijn en fris! Het laat de plaats achter met een aangename geur.

Dumitrita
Dumitrita

11 Beoordelingen

Wow e genial

Imi place la nebunie acest parfum,e cel mai super parfum imi vine sa ma dau cu el la cât e de misto,l-as mai cumpara de acum înainte

Saraheloise

2 Beoordelingen

Ruikt heerlijk

Een lange goede geur! Echt fantastisch ik heb ze door het hele huis hangen en het is een heerlijke aroma zelf vind ik de geur verwelkomend

Mariska

Heerlijke warme geur

Heerlijke sterke warme geur, blijft erg lang hangen. Ik spray het in huis voor ik wegga en als ik thuis kom ruikt mijn woonkamer heerlijk. Ik krijg veel complimenten van bezoekers. Ik koop dit product zeker opnieuw!

Y
Yasmin

4 Beoordelingen

Jasmine sandelwood

Het is echt ene hele fijne geur 1 spuitjes en je hele kamer ruikt lekker alleen de sandelwood is te over machtigend maar voor de rest echt een top product en ik koop het steeds opnieuw

Sivan

14 Beoordelingen

Heerlijke, warme geur voor in huis

Heerlijke, warme geur voor in huis Deze diffuser verspreidt een zachte, bloemige geur met een warme houtachtige ondertoon. Niet te sterk, maar precies genoeg om een gezellige en ontspannende sfeer te creëren. Hij gaat best lang mee en ziet er ook nog eens mooi uit. Een fijne keuze als je van jasmijn en een beetje luxe houdt!

G
Gayray

3 Beoordelingen

Goed hoor

Gladde is het meest fijnst ruikende lucht verfrisser voor elke dag im huis overal lekker ruikende door heel jr huis leef je uit met glade

F
Fatiha

Heerlijke geur

Heerlijke geur heeft dit apparaat. Ik vind het heel fijn in gebruik. Je kunt het instellen hoevaak die afgaat. Ik heb hem op de laagste stand staan. Want anders gebruikt die teveel.

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.