Iglo Viskraam garnalen krokant gepaneerd
Iglo Viskraam garnalen krokant gepaneerd
4.6 van 5 beoordelingen
raad het aan
Zin in iets knapperigs bij de borrel of een lekkere topping op je pokebowl? Met de krokant gepaneerde garnalen van Iglo zet je in een handomdraai iets bijzonders op tafel. Zo uit de oven of airfryer!
Beoordeling
Koop nu
Sofia
Sofia

31 Beoordelingen

Heerlijk

Boven verwachting lekker, krokant en sappig van binnen niet droog en smaakvol! Makkelijk te maken en lekker met een fris sausje en met wat citroen! Zelfs mijn kinderen vonden het lekker en houden niet van vis

Demi
Demi

87 Beoordelingen

Lekker en knapperig

Overtrof mijn verwachtingen. Gemakkelijk klaar te maken en heerlijk krokant. Vol van smaak en niet te zout. Zelfs mijn peuter houdt ervan. Het paneermiddel is niet overheersend en gemakkelijk vers te houden in de vriezer!

Gonny
Gonny

96 Beoordelingen

Heerlijk knapperig

Wauw echt lekker deze zoals alle visproducten van Iglo.Lekker voor bij de maaltijd of zo als snack met een dipje. Goede vissmaak en structuur.Krokantje er omheen precies goed zodat je de garnalensmaak goed blijft proeven. Frituren kan maar ik doe ze zelf in de airfryer.

Ingrid
Ingrid

116 Beoordelingen

Erg lekker

Wat is dit een partij lekker zeg Heerlijk van smaak en structuur, heerlijke geur en echt een lekkere snack , super krokant ik ben fan

Ioana
Ioana

125 Beoordelingen

Very good

I have tried them and they are absolutely delicious, I usually I buy them when I find them at korting otherwise they are pretty expensive.

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€6.99Albert HeijnKoop nu

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.