4.7 van 43 beoordelingen
raad het aan
AI Review Summary

De Labello Sun Protect SPF30 wordt door gebruikers voornamelijk geprezen om de effectieve zonbescherming (78,6%) en de hydraterende werking die de lippen zacht houdt (54,8%). Het product smeert prettig uit en voelt fijn aan (42,9%). Veel gebruikers bevelen het product aan (23,8%), vooral voor gebruik tijdens vakanties, in de zomer of bij buitenactiviteiten (23,8%). De geur en smaak worden vaak als prettig of neutraal ervaren (28,6%), en het product helpt expliciet bij het voorkomen van droge of verbrande lippen (16,7%). Het compacte formaat maakt het gemakkelijk mee te nemen (14,3%), en er wordt vaak opgemerkt dat het geen witte waas achterlaat (11,9%). Enkele gebruikers merken op dat het product een lichte witte of gelige waas kan achterlaten (4,8%), sommigen zijn niet volledig overtuigd van de zonbescherming (4,8%), en een klein deel ervaart dat het snel indroogt of dat de lippen droog worden (4,8%). Ook wordt soms genoemd dat frequent opnieuw aanbrengen nodig is (4,8%).

Bekijk meer
Beoordeling
Galerij van testers
K
Kip

1 Beoordelingen

Smeert zich goed lippen blijven hydrater

Heel goed hydrateteerd goed de lippen heel tevreden met het product smeert zich goed en makkelijk en ruikt ook heel erg lekker zeker aanteraden het beschermt heel goed kan niet meer zonder het product

Sabine
Sabine

3 Beoordelingen

Uitstekende labello

Dit neem ik altijd mee op vakantie. Een fijne labello die in al je tassen past. Voor extra zonbescherming maar dan op je lippen. Het aanbrengen is zeer makkelijk en je ziet geen waas op je lippen. Als je het op je lippen heb aangebracht stoort het niet. Het trekt namelijk snel in.

Maresa

2 Beoordelingen

Ideaal op vakantie

Deze zomer heb ik de Labello Sun Protect SPF30 vooral op vakantie heel veel gebruikt, en ik ben er echt ontzettend blij mee. De stick brengt heel soepel aan, zonder witte waas, en voelt aan als een normale Labello maar dan met een stevige zonbescherming erbij. Tijdens onze vakantiedagen, met veel zon, zwemmen en buiten zijn, bleef hij verrassend goed zitten. Mijn lippen bleven de hele dag zacht en gehydrateerd, en ik had geen last van droge of verbrande lippen — iets waar ik normaal op zonnige bestemmingen snel last van krijg. Ook top: geen vervelende “zonnebrand-smaak”. Het formaat is ideaal om in je strandtas of broekzak te stoppen, en ik merkte dat ik ’m bijna automatisch meerdere keren per dag erbij pakte.

Saar

12 Beoordelingen

Uitstekend

G.e.w.e.l.d.i.g het beschermd letterlijk je lippen echt goed vooral voor in de zomer en als je aan het zonnen bent zodat je lippen niet verbranden. Echt TOP!

Ingrid
Ingrid

98 Beoordelingen

Top product

Heel fijn spul, gebruik het vaak, daar ik ook erg gevoelig ben voor koortslip, het beschermd tegen de zon en het voelt lekker zacht.

Laura

2 Beoordelingen

goed product, wel gele waas

Het is een fijn product; ik gebruik het elke zomer. Het is zacht, smeert goed en beschermd ook goed. Het enige nadeel is dat hij een gelige waas achterlaat. Voor het zonnen niet heel erg, maar bij bijzondere gelegenheden in de zon doe ik er nog een dun laagje lippenstift overheen.

Shera

5 Beoordelingen

Zachte lippen

Maakt je lippen heerlijk zacht, vooral nadat je zout eten hebt gegeten. Ook perfect voor zonnig weer, mogen niet vergeten om onze lippen te hydrateren! Deze Labello beschermt tegen uitdroging én voorkomt dat je lippen rood worden door de zon.

E
Eva

3 Beoordelingen

Labello Sun Protect SPF30

Ik vind dit een erg goed product dat goed beschermt tegen de zon. verder is het ook fijn om op je lippen aan te brengen. Van mij hoeft er niks verbeterd te worden. Ik beveel dit iedereen aan voor mooie gezonde lippen.

Jossam
Jossam

19 Beoordelingen

Zeer goed!

Ik ben zeer tevreden over de Labello Sun Protect Lippenbalsem met SPF 30. Deze lippenbalsem beschermt mijn lippen uitstekend tegen de zon, houdt ze heerlijk zacht en ruikt bovendien lekker. Hij voorkomt uitdroging, smeert makkelijk uit en voelt prettig aan zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Ook fijn dat hij waterbestendig is. Echte aanrader voor iedereen die zijn lippen goed wil beschermen!

E
Elena

4 Beoordelingen

Labelo

Maakt je lippen zacht en beschermt het tegen de zon. Raad het zeker aan. En de kleur en zachtheid vond ik persoonlijk het leuks. Geen verbetering nodig. Beveel het aan.

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.