4.7 van 6 beoordelingen
raad het aan
Een fijne lippenbalsem met spf
De Labello sun protect spf 50 lippenbalsem is erg fijn in gebruik. Niet te vettig, hydraterend en het beschermt je lippen goed tegen het zonlicht.
Hydraterende lippen balsem
Goede balsem die echt hydratatie geeft aan de lippen.Gebruikte altijd de spf 30 maarzag deze en ben hem gaan gebruiken.Hoe hoger de spf hoe beter. Zomers en s'winters gebruik ik deze tegen kou en de warme zon. Makkelijk in de tas en overal mee naar toe. Houd mijn lippen goed in conditie.
Fijne lippenbalsem
De labello sun protect spf50 lippenbalsem is een fijne lippenbalsem. In de zomer is het ook belangrijk om je lippen ook tegen de zon te beschermen. Daarvoor is deze lippenbalsem perfect. Is een fijne balsem die je makkelijk aanbrengt en je daarbij beschermt bent. Ik vergat altijd me lippen ook te beschermen, maar deze balsem is perfect past in me tas en daardoor gebruik ik het vaak!
Fijne verzorgende lipbalm
Zeker in de zomermaanden gebruik ik graag een lipbalm met spf erin. Hierdoor heb ik toch een betere bescherming en blijven mijn lippen goed gehydrateerd.
Lekker smeerbaar
De Labello Sun Protect SPF50 Lippenbalsem beschermt je lippen goed tegen de zon. Hij smeert makkelijk, voelt zacht aan en plakt niet. Ideaal voor zomerse dagen op het strand of tijdens het sporten buiten. Handig formaat voor onderweg.
Goede bescherming tegen de zon
Ik ben tevreden over deze lippenbalsem met SPF. Hij beschermt mijn lippen goed tegen de zon and dat vind ik erg belangrijk. Daarom zou ik hem zeker aanraden aan mensen die een goede zonbescherming voor hun lippen zoeken. Een nadeel is wel dat hij mijn lippen niet echt hydrateert. Als je erg droge lippen hebt en vooral veel verzorging zoekt, is dit misschien niet de beste keuze. Maar als bescherming tegen de zon werkt hij heel goed.