4.6 van 7 beoordelingen
raad het aan
Fijn product
Deze poeder maakt je huid mooi egaal en zacht. Het voelt licht aan en je ziet er niet uit alsof je veel make-up op hebt. Het doosje heeft een spiegel en een sponsje, handig voor onderweg!
Het is echt een true match
Deze L’Oréal poeder is echt een true match. De poeder sluit perfect aan bij mijn huid. Het maakt niet grauw maar zorgt wel voor een matte finish. Ik gebruik het al jaren. Zelf gebruik ik het altijd met poeder kwast voor het beste resultaat.
Fijne, dekkende poeder
Deze poeder heeft een fijne textuur die zonder moeite (kleine) onzuiverheden kan bedekken. Het zorgt voor een fris aanzicht zonder meteen een hele dikke laag te creeën. als je erg droge huid hebt dan kan het wel zijn dat ie dat benadrukt.
Top product
Ik heb dit product vorig jaar gekocht samen met foundation. En ik Persoonlijk vind deze heel fijn en ook handig dat er een sponsje bij zit. Helemaal tevreden.
Goed product
Een van de betere poeders die ik heb gehad! Makkelijk in gebruik, ik doe het zelf met een kabuki kwast. Dekking is perfect en het is ook nog eens geen hele dure poeder. Je kunt m in de lokale drogisterij kopen