Nestle Nesquik Extra Choco
4.5 van 29 beoordelingen
raad het aan
Gebruikt voor crumble-namaakkoekjes, wer
Ik heb de Nesquik Extra Choco gebruikt bij het maken van diverse crumble-namaakkoekjes. Het gaf een lekkere, zachte chocoladesmaak zonder dat het té overheersend was. Ideaal om wat extra smaak aan baksels toe te voegen zonder dat het te zoet wordt. Werkt goed en lost makkelijk op.
Opgroeien
wie is hier niet mee opgegroeid,mengen tot je de juiste smaakk hebt zowel warm als koud een heerlijke mixed chocolade drank zeker aan te bevelen,de poeder kan je ook in cake gebruiken en is verrassend lekker
Vol van smaak
Is vol van smaak en goed. Is het lekkerst met verse melk.
This is absolutely yummy!
I drink Nesquick ever since I was a child. It is amazingly refreshing for summer days and perfect for winter hot chocolate as well.
Makkelijk bereidbaar
Het product is makkelijk naar ieders smaak te bereiden. Persoonlijk ben ik 'n zoetekauw, dus ik maak er 'n feestje van met 'n flinke portie slagroom :-)
Thuis getest met gratis product
Smakelijke chocomelk
Makkelijk en snel te bereiden, heerlijke smaak en vooral niet te zoet, ik zou dit iedereen zeker aanraden.
Nestel Nesquik Choco
Heerlijke chocolademelk lekker romig, snel en makkelijk op te lossen, heb wat extra gekocht voordat het niet meer te vinden is
Nestel Nesquik Extra Choco.
Heerlijke chocolade melk kun je hier van maken!! Poeder gaat tijdens het bereiden niet klonteren. Echt heerlijk vol van smaak en niet te zoet. Suiker toevoegen is absoluut niet nodig. Het hele gezin vind deze trouwens lekker. We gaan dit zeer zeker kopen zodra het blik leeg is. Te gebruiken in zowel warme als koude melk.