Nestle Nesquik Extra Choco

Z
zoe

9-6-2025
Gebruikt voor crumble-namaakkoekjes, wer

Ik heb de Nesquik Extra Choco gebruikt bij het maken van diverse crumble-namaakkoekjes. Het gaf een lekkere, zachte chocoladesmaak zonder dat het té overheersend was. Ideaal om wat extra smaak aan baksels toe te voegen zonder dat het te zoet wordt. Werkt goed en lost makkelijk op.

Ioana
Ioana

97 Beoordelingen

Hoofddorp • 8-12-2024
Yummy

In a combination with milk is amazing, must try it!

B
Bianca

20 Beoordelingen

19-3-2024
Opgroeien

wie is hier niet mee opgegroeid,mengen tot je de juiste smaakk hebt zowel warm als koud een heerlijke mixed chocolade drank zeker aan te bevelen,de poeder kan je ook in cake gebruiken en is verrassend lekker

W
Wouter

1 Beoordelingen

Scheveningen • 24-2-2024
Vol van smaak

Is vol van smaak en goed. Is het lekkerst met verse melk.

Jimena

20-2-2024
This is absolutely yummy!

I drink Nesquick ever since I was a child. It is amazingly refreshing for summer days and perfect for winter hot chocolate as well.

Angelique

2 Beoordelingen

Roermond • 3-2-2024
Makkelijk bereidbaar

Het product is makkelijk naar ieders smaak te bereiden. Persoonlijk ben ik 'n zoetekauw, dus ik maak er 'n feestje van met 'n flinke portie slagroom :-)

2 Beoordelingen

14-1-2024
Smakelijke chocomelk

Makkelijk en snel te bereiden, heerlijke smaak en vooral niet te zoet, ik zou dit iedereen zeker aanraden.

Ann

4 Beoordelingen

Den Haag • 5-1-2024
Nestel Nesquik Choco

Heerlijke chocolademelk lekker romig, snel en makkelijk op te lossen, heb wat extra gekocht voordat het niet meer te vinden is

30-12-2023
Nestel Nesquik Extra Choco.

Heerlijke chocolade melk kun je hier van maken!! Poeder gaat tijdens het bereiden niet klonteren. Echt heerlijk vol van smaak en niet te zoet. Suiker toevoegen is absoluut niet nodig. Het hele gezin vind deze trouwens lekker. We gaan dit zeer zeker kopen zodra het blik leeg is. Te gebruiken in zowel warme als koude melk.

23-12-2023
Erg lekker! Maar intensiteit mag beter

Is lekker en makkelijk oplosbaar. De smaak mag van mij iets intenser maar lekker met slagroom erin en dan is het echt genieten

O
Tineke
20-12-2023
G
18-12-2023

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.