4.6 van 12 beoordelingen
raad het aan
Een naadloze oplossing van siliconen voor het bewaren van alle voedingsmiddelen. Zakken kunnen binnenstebuiten worden gekeerd voor grondig schoonmaken. Veilig voor het bewaren van verse voedingsmiddelen, soep, marinades en meer. Groot en gemakkelijk te openen, lekvrij bewaren.
Erg handig voor fruit in te bewaren
Erg makkelijk in gebruik Neem het mee naar mijn werk en stop er fruit in. Het blijft er mooi vers in. Formaat mag wel iets groter zijn.
Goede vervanger voor plastic
Dit fijne snack zakje heb ik nu een oaar weken in gebruik. De inhoud is wat mij betreft groot genoeg voor een gezonde tussendoor snack. Schoonmaken gaaf heel eenvoudig. Even binnenstebuiten keren en afwassen. Nadeel vind ik wel dat er helaas geuren blijven hangen aan de silicone zak. Ik had er eerder een keer komkommer in gedaan. Die lucht krijg ik er helaas niet meer uit. Maar verder een prettig zakje.
Goede siliconen zak
Ik heb deze siliconen zak van Home Tester Club ontvangen in ruil voor mijn beoordeling. Dit product is handig en neemt niet veel ruimte in beslag. Het is lekvrij. Het droogt snel na het schoonmaken. De opening is stijf en veilig, maar ik vind dat hij niet ver genoeg open gaat. Ik ben bang voor vlekken aan de binnenkant. Maar verder is het product goed, ideaal voor onderweg.
Handige zakjes
Ik ben tevreden. Het idee om herbruikbare siliconen zak is prima. De herbruikbare zak is makkelijk in gebruik, en neemt weinig plek in in de vriezer. Sluiten goed en lekt niet. Jammer is dat één zakje en één maat, ik heb zelf meer nodig en niets groter of kleiner zakjes voor alle doelen. Maar goed dat geen plastic afval meer en zeer handig!
Zeer handig herbruikbare zak
Ik heb de OXO Good Grips herbruikbare siliconen zak gebruik en ben tevreden. De zak is lekvrij en makkelijk te openen en sluiten. Handig voor het bewaren van klein restjes, soep of marinades. Het schoonmaken gaat ook heel makkelijk. Ik vind deze zak een duurzame en praktische vervanger voor wegwerpzakjes.
Ideaal
Dit is nig eens een ideaal middel im zo plastic verbruik tegen te gaan. Ze zijn makkelijk mee te nemen en in gebruik, in dit kleine formaat steek je makkelijk snackgroentes die je mee kan nemen onderweg of naar je werk. Sluiting werkt perfect zodat er geen lekkage ontstaat. Super handig dat ze herbruikbaar zijn, de afwasmachine in en herbruiken maar Enige kleine nadeel, ze zijn duur, en hoelang gaan ze mee weegt dat dan op tegen de prijs van losse zakken?
OXO herbruikbare vershoudzak
Ik mocht de OXO vershoudzak testen. Het is gemaakt van stevig, maar flexibel materiaal. De sluitklip werkt erg eenvoudig en het is lekdicht. Je kunt er verschillende soorten eten in bewaren.
Heel fijn
Wat een fijn voorraad zakje , brood trommeltje Echt heel fijn voor het werk Heel makkelijk schoon te maken kan ik de vaatwasser en blijft gewoon netjes, ook onder de kraan zo afgespoeld. Hij word dagelijks gebruikt met veel plezier Goede kwaliteit
Al ontvangend product
Ik had eigenlijk zoiets nog niet gezien,goede verpakking het product is makkelijk hanteerbaar,en vooral makkelijk te openen, Ziet er fris uit en is heel handig in gebruik zowel in de magnetron vriezer koelkast en ook gewoon in de kast Het materiaal is makkelijk schoon te maken,zelfs in de vaatwasser,,en blijft mooi. Het product kan van soep tot groenten fruit en alles goed houdbaar houden Het is een fijn product,
Gesponsorde recensie - Product gratis ontvangen | Mening is mijn eigen
Ideaal in gebruik, ik ben fan!
Ik heb dit product ontvangen om te testen en ik was direct al fan! Bij het eerste gebruik heb ik er mango in bewaard om mee te nemen. Het voedsel blijft goed vers, vooral omdat je het ook in de koelkast kan bewaren en gemakkelijk kan afsluiten. Na gebruik kan het direct in de vaatwasser wat ook een fijne toevoeging is. Ons tweede gebruik heb ik er soep in bewaard, ook dit werkte perfect en lekte niet. Een nieuw favoriet product!