Scrub Daddy Originele smiley spons
Scrub Daddy Originele smiley spons
4.8 van 15 beoordelingen
raad het aan
Multifunctionele reiniging: gebruik de verschillende reinigingssponzen voor verschillende toepassingen, bijvoorbeeld voor de badkamer of voor de bakken van je huisdier. Om Scrub Daddy te desinfecteren, leg je de spons op de bovenste mand van je vaatwasser of stoom je hem 1 minuut in de magnetron
Beoordeling
Galerij van testers
Koop nu
Demi
Demi

87 Beoordelingen

Geweldig product en doet zijn werk

Geweldig product die echt zijn werk doet. De sponsjes hebben 2 kanten wat het helemaal ideaal maakt. De ene kant is wat ruwer voor de meest vieze oppervlaktes. Het poetst al het vuil zo weg en ze zijn zelf ook weer goed te reinigen. Bedankt hometesterclub!

Lam

5 Beoordelingen

Duurzaam en effectief schuursponsje

Ik was nogal twijfelend voordat ik het kocht vanwege de hoge prijs, maar mijn nieuwsgierigheid naar het verschil met gewone sponzen won het. Ik ben echt niet teleurgesteld - de kwaliteit is uitstekend, het werkt goed en is duurzaam. Bij gebruik produceert slechts één druppel afwasmiddel al veel schuim, en het reinigt beter dan alleen goed afwasmiddel. Ik gebruik het nu al meer dan twee maanden, en het is niet plat geworden, al is het oppervlak wel een beetje afgesleten. Ik zou het opnieuw kopen zodra het op is.

K
Kylie

4 Beoordelingen

Super handig

Super handige spons voor al mijn vieze vaat! Geen krassen wegens de zachtheid in warm water en ze gaan redelijk lang mee voor de prijs. De mond kan ook handig zijn om service mee schoon te maken.

Marischa

6 Beoordelingen

Zacht in warm water

De Scrub Daddy smiley spons is super handig én leuk in gebruik! Hij wordt hard in koud water en zacht in warm water, perfect voor elke schoonmaakklus. Hij ligt fijn in de hand, gaat lang mee en blijft fris. Schoonmaken was nog nooit zo leuk!

Diana
Diana

10 Beoordelingen

Maakt goed schoon

Ik hou van scrub daddy. Vaak probeer je iets uit omdat het een hype is. Zo waren deze sponzen dat ook. Echter ben ik er echt door verkocht. Koud zijn ze lekker stevig en makkelijk te gebruiken bij het schoonmaken van o.a. de oven. Warm zijn ze fijn bij het afwassen doordat ze weer aanzienlijk zachter worden. Door beide kanten te kunnen gebruiken is het een multifunctionele spons. Ik koop ze nu standaard. En geloof mij de namaak sponzen zijn bij lange na niet zo goed als de echte scrub daddy. Wat mensen ook beweren willen.

Serena
Serena

43 Beoordelingen

Smiley spons

Een spons die krachtig, stevig en herbruikbaar is. De spons maakt grondig schoon. droog is de spons hard en bij het nat maken van de spons wordt het zacht. Spons neemt altijd zijn oorspronkelijke vorm aan.

T
T

11 Beoordelingen

Hele fijne spons

Ik heb de sponzen nu al een aantal weken in gebruik en ben echt verrast. De sponzen hebben een speciale vorm waardoor je gemakkelijk bij bepaalde hoekjes kan komen waar je met een normale spons niet bijkomt. Ik ben erg tevreden.

Monique
Monique

6 Beoordelingen

Fijn in de hand, breed inzetbaar.

Ligt fijn in de hand. Zacht in warm water en hard in koud water. Schoonhouden is simpel gewoon in de afwasmachine. Ik heb nog geen krassen gezien als ik het gebuik in de keuken. Prima spons. En.... Van de smiley wordt je ook nog eens vrolijk.

Marian
Marian

94 Beoordelingen

Fijne spons, maak schoonmaken makkelijk

Een fijne spons die goed stevig in de hand ligt. In koud water wordt de spons nog wat steviger zodat je meer druk kunt uitoefenen. Ik vind hem erg prettig voor de badkamer.

Miranda
Miranda

45 Beoordelingen

Wat een top spons

Deze smiley maakt het schoonmaken alleen al leuker door de vorm, maar is ook erg handig. In warm water wordt hij zacht. Hij maakt goed schoon en is ook makkelijk weer uit te spoelen. Hij gaat tot nu toe al 2 weken goed mee.

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€7.99Amazon.nlKoop nu

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.