Tony’s Chocolonely Reep donkere melk pretzel toffee
Tony’s Chocolonely Reep donkere melk pretzel toffee
4.7 van 11 beoordelingen
raad het aan
Pretzel? lekker. Toffee? ook lekker. En samen in donkere melkchocolade zijn ze nog lekkerder! Een knapperig zoutje van de pretzel en een zoete crunch van de toffee. Nu in een kleiner reepje!.
Beoordeling
Galerij van testers
Koop nu
Yvonne
Yvonne

12 Beoordelingen

Verrassend lekker

Verrassend lekkere smaak. Normaal ben ik niet zo van de donkere chocolade, maar deze met een zout-zoete smaak was toch lekker. Met een beetje crunch en bite van de pretzel een lekkere combi.

Sofia
Sofia

31 Beoordelingen

Lekker en anders

Lekkere reep heeft een zoute bite wat ik lekker vind met chocolade, mooie typische verpakking is stevig en ook leuk om kado te geven. De chocolade is van uitstekende kwaliteit en zou dit vaker kopen

Manon
Manon

6 Beoordelingen

Verrassende combinatie

De combinatie van de chocola en pretzel is erg lekker. Ik vind de meeste repen van tony lekker maar sommige combinaties zijn te bijzonder. Ik had bij deze ook mijn twijfels maar na de hele reep te hebben gegeten is staat hij toch wel op mijn favoriet lijstje.

Sonja
Sonja

23 Beoordelingen

Zeer lekkere chocolade reep

Ik heb bijna alle smaken van Tony’s Chocolonely geprobeerd en deze is er één van. De smaak is lekker en voelt iets gezonder omdat de chocolade een hoger cacaopercentage heeft, waardoor hij minder zoet is en een goede smaak geeft. De combinatie met toffee maakt het extra lekker.

D
Doutzen

7 Beoordelingen

HEERLIJK

Deze reep chocolade is ge-wel-dig! Ik vind het heerlijk dat de pretzels zout zijn, het geeft een extra dimensie in de smaak van de reep. De donkere melk past heel goed bij de crunchy pretzels en de toffee. Als hij uitverkocht is, dan komt dat omdat ik alles heb opgekocht!

R
Raveena

9 Beoordelingen

Heerlijk

Ik ben zelf grote liefhebber van Pure chocolade en Tony's is ook 1 van mijn favoriete. Dus 1 en 1 is 2. Smaakt geweldig. Niet te zoet en ook niet te bitter.

N
Naomi

5 Beoordelingen

Zo lekker!! Dat je verstopt

Zo lekker dat je hem verstopt om niet te delen met anderen. En zelf elke keer een stukje neemt!! Zo bij de thee ook lekker maat dan is hij zo snel op!

Shashi Ranjan

11 Beoordelingen

Tasty and Partly Crispy

Liked it because dark milk has a great texture and tastes very rich. Have bought couple of times already in past 2 months. Pretzel gives a distinctive taste but the toffee gives a crispier chew to it.

Jildou de Jong
Jildou de Jong

33 Beoordelingen

heel lekker

erg lekkere chocolade echt een aanrader!

Ioana
Ioana

126 Beoordelingen

My favorite

It’s one of my favorites brand chocolate

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€2.29Tony’s Chocolonely Reep donkere melk pretzel toffeeKoop nu

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.