4.3 van 11 beoordelingen
raad het aan
Super hygiënisch gebruik
Ik gebruik deze al een aantal jaar en ik zal hier niet zo snel van af stappen! De geuren die beschikbaar zijn vind ik erg lekker, eindelijk eens geen standaard wc-geur.. het gebruiksgemak is echt ideaal, geen gedoe met het plaatsen van een houder onder de wc bril zoals wel het geval is bij reguliere varianten, geen aanraking met het product dus nodig. Ik zweer erbij, en nogmaals.. de geuren zijn heel erg prettig!! Ik ben fan!!
Fris en fruitig
Ja geprobeerd maar niet echt een fan hiervan. Blijft een hoop aan de pot hangen als hij niets meer afgeeft. Borstel het dan maar weg. Gewoon maar weer een toilletblok genomen. Ruikt wel goed hoor.
frisse geur
Het ruikt erg fris, maar het is niet mijn voorkeur. Ik vind de geur namelijk niet echt bij een wc passen. Afgezien daarvan vind ik het wel een aangename geur
One of the best wc discs
I buy all the scents Eend wc discs has to offer. These have a lovely scent. Product keeps the toilet bowl clean and fresh, helps prevent limescale
Heerlijke geur
Wat is dit een heerlijke geur voor in je toilet, geur blijft lang aanwezig, ik vind dit echt top , het blijft ook lang zitten na het aanbrengen
Top product, lekkere geur
Ik vind dit heel fijn in gebruik. Wel even de plek droogmaken voordat je het product erop stempelt. Dan blijft het beter zitten. Het houdt mijn pot mooi schoon en geeft een heerlijke geur af bij elke spoelbeurt
Heerlijke geur
Heerlijke geur bij elke keer doortrekken ruik je het, heerlijk friss en zomers
Fijne geur en frisse wc
Makkelijk in gebruik. Je toilet ruikt weer frisse en naar iedere spoelbeurt komt er een fijne geur vrij.