4.8 5 0 19 19 With Dutch Lady Juicy Milk, you can taste the goodness of milk and real juice in one pack. Packed with the benefits of calcium, Vitamin A,C and E, experience the greatness of this milk & juice in your nearest store!
  • 4.8 from
  • 19 Reviews

Reviews

14/10/2019
taste good
tastes more like yogurt drink. giving 4 stars instead of 5 is because of the packaging, i prefer family friendly packaging, easier to share instead of individual pack. that way the price will be cheaper
14/10/2019
Taste delicious
I like it.. Its very delicious. I very recommend it.
12/10/2019
barang baik
orange rasanya sgt pekat dan anak saya sangat menyukainya.
09/10/2019
Sedap
Sedap memang terbaik... Semua cukup rasa... Minum susu rasa jus oren... Dua dalam satu... Memang terbaik lah... Lepas ney tak payah minum jus dengan susu asing2 dah.. Beli satu je... Dah dapat kebaikan vitamin dengan kalsium
09/10/2019
Terbaik
Rasa terbaik . Kaya dengan rasa buah segar . Sesuai untuk pelbagai lapisan umur
05/10/2019
Dutch Lady Juicy
Perisa baru. Ia sangat sedap dan anak saya sangat menyukainya. Setiap kali pergi ke kedai memang saya akan membelinya untuk anak saya. Minuman ini sangat berkhasiat kerana ia mengandungi susu dan pada waktu yang sama mengandungi vitamin yang mana secara tidak langsung ia sihat dan meningkatkan tahap kesihatan anak
04/10/2019
Sedap
Sesuai untuk semua lapisan umur. Sesuai untuk sepanjang hari
04/10/2019
So yummy
Tried this at tesco when a lady pass out the tester. Its so sedap, my kids also love it. And we also like it. Straight away bought orange and strawberry flavour
03/10/2019
Sedap!!😍😋
Saya jenis tak suka susu, tapi sekali dah cuba yang ni, terus jatuh cinta..memang sangat² sedap. Rasa macam air yogurt pun ada. Tak rugi beli..😋😋
03/10/2019
Dutch lady fruity
Terasa jus sebenar..saya gemarkanya tidak muak untuk minum berkali2.. Saya juga gemarkan perasa yang lain juga.. Dutch lady tidak pernah mengecewakan saya lagi setakat ini..
03/10/2019
Tak percaya
Biasa susu campur jus oren..mustahil.. Tapi dengan ducth lady..memanb terbaik... Bukan biashe2 tau... Rasa enak sekali 😀😀😀😀
03/10/2019
Sedap
Wah tak sangka dutch lady juicy milk sangat sedap..rasa susu dan jus buah buahan yang enak terutama sekali perisa oren memang kegemaran sy..Sy dah jatuh cinta dengan juicy milk..
03/10/2019
juicy jus sebenar
Dutch Lady Juicy Milk juicy milk sangat sedap, rasa buah oren yang original, saya amat sukakannya kerana tidak mengandungi perasa tambahan, saya akan mengesyorkannya pada rakan rakan dan ahli keluarga.
03/10/2019
juicy milk
juicy milk sangat sedap, rasa buah oren yang original, saya amat sukakannya kerana tidak mengandungi perasa tambahan, saya akan mengesyorkannya pada rakan rakan dan ahli keluarga.
03/10/2019
Susu & Jus serasi bersama
Susah nak percaya bahawa susu & jus boleh digandingkan bersama. Bila dah rasa memang terasa syok. Antara susu & jus, Dutch Lady Juicy Milk nie lebih banyak rasa jus dari rasa susu.. Untuk bukan pengemar susu anda patut cuba rasa.. Pasti jatuh cinta dengannya.

Q & A

Loading...

Similar products