4.5 5 0 31 31 Mu’min Max Oral Care Sensitive is a specially formulated Isonet Calcium Complex and Potassium Nitrate (halal and animal cruelty free) toothpaste specially designed to clean sensitive teeth effectively for a complete and good dental and gums protection.
  • 4.5 from
  • 31 Reviews

Reviews

13/02/2019
bebas dari sumber haiwan
mak saya menggunakan ubat Gigi mu'min ni sebab ia diyakini HALAL dan bebas dari sumber haiwan.
09/02/2019
ubat gigi mukmin
sangat elok..sesuai untuk semua peringkat menggunakan,harga berpatutan
27/01/2019
Ubat gigi mu'min
Produk setia mu'min di jamin halal & saya supporr produk keluaran kita
25/07/2018
Menghilangkan bau makanan selepas makan..pedas siket tapi mulut rasa bersih n segar.. yang penting halal.. saya dan keluarga menyukainya..
11/07/2018
Saya memang pengguna barangan Mu'min.Sangat sesuai untuk gigi tambahan pula halal dan bebas dari sumber haiwan.Gigi pun semakin kuat dan bertambah sihat.Anda patut mencuba dan rasai sendiri kelebihan ubat gigi ini.
29/05/2018
Anne membelikan ubat gigi ini untuk suami yang kerap mengadu "sengal" gigi setiap kali memakan makanan manis dan sejuk. Alhamdulillah nampaknya sekarang dia lebih enjoy dengan makanannya. Rasa sengal dan ngilu dah kurang. Gusi pun dah kurang berdarah semasa memberus, katanya.
29/05/2018
Ubat gigi ni bagus..pertama ia halal dan sangat2 menyegarkan bau nafas..
26/05/2018
Ubat gigi mukmin sgt2 bagus.ia juga diyakini halal.saya pengguna tegar barangan mukmin. Terima kaseh mukmin
23/05/2018
Pilihan saya dan keluarga sejak dulu lagi. Memang sesuai sangat untuk pengguna yang ada masalah gigi dan gusi yang sensitif. Mu'min jer yang ok bagi kami. Memang pilihan tepat. Halal & Suci serta diyakini.
07/05/2018
Lama juga saya mencari ubat gigi untuk gigi sensitif yang halal dan bebas dari sumber haiwan. Saya agak tertarik untuk mencuba Mu’min Max Oral Care Sensitive. Ia direka khas untuk membersihkan gigi sensitif secara efektif serta memberi perlindungan pada gigi dan gusi yang lengkap !!
20/03/2018
Dahulu saya jugak pengguna setia produk jenama Mu'min ini, dan saya rasa saya harus mencuba keluaran terbaru mu'min kali ini. Mesti cuba.!
14/03/2018
Penggunaan ubat gigi mu’min max oral care sensitive sangat bagus kerana menjaga gigi daripada cepat rosak serta memberi kesegaran setelah menggunakannya..
20/01/2018
sincerely, it is no different with other brand. only that they are offering a better price.
11/01/2018
Pilihan yang tepat untuk saya. Rasa bersih dan yakin selepas menggunakannya. SEGAR.
03/01/2018
Melindungi gigi dan yang pasti produk Halal.. Membuatkan kami sekeluarga yakin menggunakannya..

Q & A

Loading...

Similar products